Spor
  • 26.1.2014 03:21

Galatasaray'dan 3 bomba transfer

Mancini’nin ısrarla stoper istemesi nedeniyle yoğun bir arayış içinde olan G.Saray, Hollandalı Heitinga’yı kiralamak için teklif götürdü.
Yıldız, sarı kırmızılılara “Evet” derken gözler oyuncunun kulübü Everton’a çevrildi.

ARA transferin en hızlı takımı Galatasaray, Everton’da forma giyen John Heitinga için transfer girişimleri başlattı. Hollandalı oyuncu Aslan’a “Evet” dedi.
Yabancı kontenjanı dolu olsa da Mancini’nin ısrarla stoper istemesi üzerine harekete geçen yönetim Sneijder’in milli takımdan arkadaşı olan Heitinga için Everton da kiralık olmaması koşuyla teklife sıcak baktığını bildirdi. Sarı kırmızılı kulüp İngiliz ekibine 750 bin Pound’luk bir teklifte bulundu.
Mancini’nin ilk adayı olan Rhodolfo için kulübü Sao Paulo’nun kiralık teklifine sıcak bakmayınca Galatasaray rotasını Heitinga’ya çevirdi.
Everton’da çok forma şansı bulamayan Hollandalı, Dünya Kupası’nda oynamak için Aslan’ın teklifini kabul etti. Heitinga’nın menajeri Fabio Parisi de Galatasaray’ın teklifini doğrulayıp “Görüşmelerde bulunan takımlardan biri G.Saray” dedi. Roma da ilgileniyor.

İKİ GURBETÇİYE DE TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Everton da Galatasaray’ın teklifini kabul ederse transfer gerçekleşecek. Fakat, kiralama dışında bir opsiyonu kabul etmeyen Galatasaray, bu transfer olmazsa da alternatiflere sahip bulunuyor. Voetbal International’in haberine göre G.Saray Heitinga ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık anlaşmaya vardı.  Öte yandan, G.Saray, iki gurbetçi için teklif verdi. Aslan, Borussia Dortmund’un 19 yaşındaki gurbetçi stoperi Koray Günter için 1.5 milyon Euro’luk bir teklif verdi. Aslan ayrıca Hamburg’lu Tolgay Arslan için de 3 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Sarı kırmızılı kulüp her iki oyuncu için de kulüplerinden gelecek cevabı beklemeye başladı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:11

İLGİLİ HABERLER