Spor
  • 4.3.2020 15:51

Galatasaray'dan 3 transfer!..

Galatasaray'dan 3 flaş transfer! TFF'ye bildirildi...

Süper Lig'in ikinci yarısında çıkışa geçen ve şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri konumuna gelen Galatasaray'da, gelecek sezon için transfer çalışmaları da şimdiden başladı. Sarı-kırmızılıların uzun süredir peşinde olduğu iki yıldıza 4'er yıllık imza attırdığı belirtilirken, bir yıldız adayı da resmen kadroya dahil edildi. İşte son dakika Galatasaray transfer haberlerinin ayrıntıları...

Galatasaray'dan 3 flaş transfer! TFF'ye bildirildi...

8 maçlık galibiyet serisiyle şampiyonluğun yeniden en büyük adaylarından biri haline gelen Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Sarı kırmızılılar, bu sezonun iki flaş ismiyle ön protokol imzaladı.

4'ER YILLIK İMZA ATTILAR

Üst üste 3. şampiyonluk için mücadele veren Galatasaray, Demir Grup Sivasspor'un iki yıldızı Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş ile daha önce sağladığı anlaşmayı protokol altına da aldı.

Buna göre Mert Hakan Yandaş, yıllık 1 milyon 800 bin Euro, Emre Kılınç ise 1 milyon 250 bin Euro kazanacak. Her iki oyuncuyla da sözleşmeler 4'er yıllık olacak. Böylece Yandaş, toplamda 7.2, Kılınç da 4 milyon Euro kazanacak.

Sivasspor ile sözleşmeleri sezon sonu biteceği için bonservis bedeli ödenmeyecek olan iki oyuncu için Galatasaray imza parası da ödeyecek.

SİVASSPOR DEVRE ARASI BIRAKMADI

25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Emre Kılınç, Sivas formasıyla bu sezon 22 maçta forma giyerken 6 gol atıp, 7 de asist yaptı. İki kez A milli formayı da giyen oyuncu, forvet arkası ve sağ açıkta da forma giyebiliyor.

Merkez orta sahada görev yapan 25 yaşındaki Mert Hakan Yandaş ise 28 maçta 10 gol ve 4 asistle oynadı. Yandaş, ihtiyaç halinde sağ açıkta da görev yapabiliyor.Devre arası da transferleri gündeme gelen iki oyuncu, şampiyonluk yarışı nedeniyle Sivasspor yönetimi satmamıştı. Oyuncular da kulübün kararı doğrultusunda hareket edeceklerini açıklamıştı.

ALTYAPIYA EFE KANSIZ!

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Manisa Futbol Kulübü'nün genç futbolcusunu kadrosuna kattı.

Güncellenme Tarihi : 4.3.2020 15:55

İLGİLİ HABERLER