Spor
  • 30.10.2020 17:07

Galatasaray'dan 4 transfer!

Galatasaray'dan 4 transfer! Anlaşma sağlandı

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da gözler ara transfer dönemine çevrildi. Sarı-kırmızılılar ocak ayında büyük bir değişime gitmeye hazırlanıyor. Aslan bu doğrultuda 2 isimle anlaşmaya varırken 2 isim de yolda.

Ara  döneminin başlamasına daha 2 ay var, ancak 'da somut adımlar şimdiden atılmaya başlandı.

 

Galatasaray'dan 4 transfer! Anlaşma sağlandı

CİM BOM'DAN HABER BEKLİYORLAR

Ara transfer operasyonu bununla sınırlı kalmayacak. Fenerbahçe ile yollarını ayırır ayırmaz Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Gary Rodrigues de Sarı-Kırmızılı kulüpten haber bekliyor. Yıldız futbolcu da, Al İttihad Kulübü'nden 1.5 sezonluğuna kiralanacak.

Yine Fatih hocanın çok istediği oyuncular arasında yer alan Kenan Karaman'la da yeni bir görüşme gerçekleşti. Kulübü Düsseldorf'la mukavelesi sezon sonunda bitecek olan Milli forvet, Galatasaray'ın tüm şartlarını kabul etti.

 

KENAN KARAMAN'DA BÜYÜK AVANTAJ

Sarı-Kırmızılılar, Kenan'ı uygun bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmaya çalışacak. Alman kulübünün fiyat yükseltmesi halinde, oyuncunun sezon sonunda boşa çıkacak olması koz olarak kullanılacak.Teknik direktör Fatih Terim'le yapılan zirve sonrası alınan kararla birlikte, mevcut kadronun büyük ölçüde değiştirilmesi hedefleniyor.

 

Galatasaray'dan 4 transfer! Anlaşma sağlandı

Kenan'ın Galatasaray'da oynamayı çok istemesi, Cim Bom'un en büyük avantajı.

Operasyonun sorunsuz gerçekleşmesi halinde, Aslan iki hızlı kanat oyuncusu, bir oyun kurucu ve bir de forvete kavuşmuş olacak. (Fanatik)

EN ÇOK OKUNANLAR

Bu doğrultuda ocak ayı, tıpkı bir ana  dönemi gibi kullanılacak. Hem gönderilecek isimler hem de alınması düşünülen oyuncularla ilgili girişimler yapılıyor.

 

Galatasaray'dan 4 transfer! Anlaşma sağlandı

Sarı-Kırmızılılar ilk olarak Henry Onyekuru ve Seri'yle anlaştı. İki oyuncunun da kiralanması konusunda Monaco ve Fulham'la gerekli temaslar kuruldu.

 

Galatasaray'dan 4 transfer! Anlaşma sağlandı

Görüşmelerin şu ana kadar olumlu seyrettiği ve iki oyuncunun da ocak ayında 'a katılmasının yüksek ihtimal olduğu belirtiliyor.

Güncellenme Tarihi : 30.10.2020 17:13

İLGİLİ HABERLER