Spor
  • 27.10.2021 22:44

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Barcelona'yı da boş geçmedi!

Yaz transfer döneminin son gününde Galatasaray'la olan sözleşmesini fesh ederek İspanya La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'ya imza atan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao, La Liga'da gollerine devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda eleştiri oklarının en çok yöneldiği isim olan Falcao, Barcelona karşısında da golünü attı.

Galatasaray'ın 2019 yılında büyük bir beklentiyle kadrosuna kattığı Kolombiyalı golcü oyuncu Radamel Falcao, sarı-kırmızılılarda geçirdiği dönemde sakatlıklar nedeniyle eleştirilerin odağındaki isim olmuştu.

Yıllık kazancı ve performansı sürekli karşılaştırılan golcü oyuncu, Galatasaray formasıyla beklentileri karşılayamadı.

Galatasaray'da geçirdiği 2 sezon boyunca 43 maçta görev alan Radamel Falcao, 20 kez gol sevinci yaşadı. Bu sezon yaz transfer döneminde ise sözleşmesi feshedilen yıldız oyuncu La Liga'ya geri döndü.

Galatasaray'daki alacaklarının bir kısmından vazgeçerek ayrılan 35 yaşındaki oyuncu, Rayo Vallecano'ya imza attı.

Vallecano formasıyla sezona oldukça iyi bir başlangıç yapan Falcao, 6. maçında 4. golünü atmayı başardı.La Liga'nın 11. haftasında İspanyol devi Barcelona'yı sahasında ağırlayan Vallecano'nun ilk golünü kaydeden Falcao, teknik ekip ve taraftarlardan tam not almaya devam ediyor.

Barcelona karşısında takımının ilk 11'inde sahaya çıkan Falcao, 76. dakikada yerini Pathe Cisse'ye bıraktı.Diğer yandan karşılaşmanın 72. dakikasında Barcelona'nın kazandığı penaltıyı Memphis Depay kullanırken, Rayo kalecisi Stole Dimitrievski güzel bir kurtarışla gole izin vermedi.

Tarihinin en iyi sezonlarından birini geçiren La Liga'nın yeni takımı Rayo Vallecano ise 19 puanla 5. sırada bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 27.10.2021 22:51

İLGİLİ HABERLER