Spor
  • 4.8.2022 21:01

Galatasaray'dan bir dünya yıldızı daha!.. Lucas Torreira'da işlem tamam

Galatasaray dünya yıldızını sonunda ikna etti! İstanbul’a geliyor işte ödenecek bonservis bedeli…

Son dakika Galatasaray haberleri… Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarında da önemli adımlar attı. Sarı-kırmızılı takım, bu sezon kadrosunu büyük ölçüde değiştirirken ligin başlamasına kısa süre kala son hamlelerini de bitirmek üzere. Orta saha ve forvet transferinde önemli aşamalar kaydeden Aslan, transferde dünya yıldızını ikna etti. Yıldız isme verilecek bonservis ve İstanbul'a geliş tarihi belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları…

Futbolda geçtiğimiz sezonu büyük bir hayal kırıklığıyla tamamlayan Galatasaray, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor.Okan Buruk önderliğinde hazırlıklarına devam eden sarı-kırmızılılar, yalnızca ligde mücadele edecek olmanın avantajını kullanmanın peşinde.Uzun yıllar Napoli'de forma giyen Belçikalı futbolcuyu kadrosuna katarak taraftarına bir hediye vermek isteyen yönetim, bir yıldız transferini daha bitiriyor.

MENAJERİ KARAR VERECEĞİZ DEMİŞTİ

Torreira'nın menajeri Becancourt daha önce yaptığı açıklamada; "Henüz bir takımla anlaşmadık ancak en iyi teklif Galatasaray'dan geldi. Kısa sürede kararımızı vereceğiz." sözlerini sarf etmişti.26 yaşındaki oyuncu, Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta'nın yeni sezon planlamasında yer almıyor.2018 yazında Sampdoria'dan kuzey Londra takımına 31 milyon Euro'ya transfer olan Lucas Torreira, 2020'de Atletico Madrid'e, geçen sezon ise Fiorentina'ya kiralık olarak gönderilmişti.

TORREIRA İKNA EDİLDİ

Gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, Lucas Torreira Galatasaray'ın teklifini kabul etti ve transferde artık son detaylar kaldı.Haberde Lucas Torreira'nın önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği belirtildi. Galatasaray'ın bu transferde 6-7 milyon euro civarında transfer ücreti ödeyeceği kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 4.8.2022 21:04

İLGİLİ HABERLER