Spor
  • 31.7.2019 21:39

Galatasaray'dan Falcao'dan sonra bir bomba daha

Galatasaray'da Falcao'dan sonra bir bomba daha! İşte yapılan teklif

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Celta Vigo'dan Emre Mor'u kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda gözler Radamel Falcao transferine çevrildi. Kolombiyalı yıldızı birkaç gün içerisinde İstanbul'a getirmeyi planlayan Cimbom, orta saha transferinde de mutlu sona yakın. Michael Seri'nin yanına bir takviye yapmayı daha planlayan Galatasaray, Milan'ın yıldızına dudak uçuklatan bir teklif yaptı. Son dakika Galatasaray transfer haberleri...

Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor.

Yeni sezon hazırlıklarına son sürat devam eden sarı-kırmızılılar birçok yıldız isim ile temas halinde.Görüştüğü isimlerde sona gelen Galatasaray yönetimi yıldız futbolculara bir bir imza attıracak.Fernando'yu Sevilla'ya satan sarı-kırmızılılar Brezilyalı futbolcunun yerini Michael Seri ile doldurmuştu.

Kolombiyalı süper star Radamel Falcao'yu kadrosuna katarak transferde sükse yapmayı planlayan Aslan'ın diğer hedefi İtalya'dan.

İşte flaş transfer gelişmesinin detayları...

Orta saha transferi arayışında olan Galatasaray'a İtalya'dan sürpriz bir iddia geldi.

İtalya'nın Rossonera radyosunun yorumcusu olan Alessandro Jacobone, Galatasaray'ın Milan'ın gözden çıkarttığı Lucas Biglia için 6 milyon Euro'luk teklif yaptığını söyledi.

GENOA İLE YARIŞIYOR

İtalyan gazetecinin iddiasına göre Milan'ın 33 yaşındaki futbolcusu için Genoa, 6 milyon euro vermeye hazır.

Arjantinli orta sahayı isteyen bir diğer kulüp Galatasaray'ın da bu rakamlara çıktığı ve transferde Genoa ile yarıştığı kaydedildi.

İki sene önce Milan'ın 19 milyon euroya Lazio'dan transfer ettiği Biglia'nın Milan ile sözleşmesi 2020 yılında sona eriyor.

Güncellenme Tarihi : 31.7.2019 21:56

İLGİLİ HABERLER