Spor
  • 31.3.2015 02:20

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye şike suçlaması

Yasaman, "Kendi şaibelerini başkalarının üzerine atıp, bizi de lekelemek istiyorlar. Mahmut Uslu gayri ciddi bir söylemde bulunmuş" dedi

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında sarı-kırmızılı ekibin kazandığı Kasımpaşa maçının ardından başlayan söz düellosu dozajı artarak devam ediyor. Sarı-lacivertli kulübün Genel Sekreteri Mahmut Uslu, 2-0'dan ikinci yarıda 3-2'ye dönen karşılaşmanın ardından şike imasında bulunmuş ve bu açıklamalar sarı-kırmızılı yöneticilerin tepkisini çekmişti. Ancak tam 'ortam duruldu' denirken bir şok açıklama da Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman'dan geldi. Haberturk TV'ye konuşan Yasaman, Uslu'nun iddiasıyla ilgili, "Fenerbahçe şike ile anılan bir kulüp. Kendi şaibelerini başkalarının üzerine atıp, bizi de lekelemek istiyorlar. Mahmut Uslu gayri ciddi bir söylemde bulunmuş" şeklinde konuştu. Hamdi Yasaman, "Aziz Yıldırım ceza almasına rağmen, hakemleri etkilemeyi çok iyi biliyor" diyerek Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı da eleştirdi.

AYDINUS KART GÖSTEREMEDİ

Yasaman
sözlerini şöyle sürdürdü: "Yasaman bu açıklamalarının karşılığını da son maçlarda aldı. Beşiktaş maçında Volkan ve Emre başta olmak üzere bazı oyuncular kart görmeliydi ama Fırat Aydınus gösteremedi. Federasyonun bu tür girişimlere prim vermemesi lazım. Artık hakemleri etkilemeye bir son vermeli" ifadelerini kullandı. Şampiyonluk yarışını da değerlendiren Galatasaray ikinci başkanı, "Şampiyonluk için yüzde 60 şansımız var. En büyük aday biziz. 4. yıldızı takıp, Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz" dedi.

KİM, NE DEDİ?

MAHMUT USLU (F.Bahçe yöneticisi): Geçen haftaki maçta yine bir takım şeyler var. Şaibeli şeyler var. Biz bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Diğerleri gibi şunu yaptılar, bunu yaptılar demiyoruz. Biz şunu diyoruz; konuşmalar var, devre arasında geç çıkmalar var.
HASAN HİLMİ ÖKSÜZ (Kasımpaşa Başkanı): Ahlak dışı bir kullanım tarzı. Bunları normal insanlar yapamaz. Sen önce 3 Temmuz'da yaşananlara bakacaksın, ondan sonra konuşacaksın. Bunlar arsız, yüzsüz olduğu için konuşuyor. Önce edebin, terbiyenin, ahlakın ne olduğunu öğrenmeleri gerekiyor.
DUYGUN YARSUVAT (Galatasaray Başkanı): Bunlar zırva ve buna cevap verilmez.
G.SARAY AÇIKLAMA: Bu açıklamaların hayal mahsulü olduğu açık. Bu talihsiz beyanın, rakip kulübün yönetim kurulu tarafından düzeltilmesini beklerdik. Bilinsin ki, Galatasaray saçma sapan iddialara cevap vermez.

FEDERASYON NİYE SUSUYOR?

Uslu, tepkilerin ardından, "Galatasaray neden yanıt verdi bilmiyorum. Ama sözlerimin muhatabı onlar değil. TFF, Kasımpaşa maçının ikinci yarısının neden 11 dakika geç başladığını açıklamalıdır" açıklamasını yapmıştı. Ancak kopan fırtınaya ve Kasımpaşa maçıyla ilgili raporlarda sıra dışı bir olay yer almamasına karşılık TFF'den konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Fotomaç

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:18

İLGİLİ HABERLER