Spor
  • 10.1.2014 15:47

Galatasaray'dan Fernando Torres bombası

Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da ilginç transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

Eurosport.com Türkiye’nin edindiği bilgilere göre gol yollarında sıkıntı yaşayan ve sezon içerisinde kaçırılan fırsatlardan sonra bir çok kez ‘böyle goller kaçırmamalıyız’ diyen Roberto Mancini’nin hedefindeki isim Chelsea’nin yıldız forveti Fernando Torres.

Chelsea Burak’ı istiyor Mancini Torrres’i

Mancini’nin takımdaki Burak’ın performansından memnun olmadığı ve yerine Chelsea’den Torres'i istediği belirtildi. Chelsea’nin sezon başında takibe aldığı ve teknik direktör Mourinho’nun da çok beğendiği futbolcu Burak Yılmaz’ı bu transferde kullanabileceği belirtilen Galatasaray’ın Chelsea’ye Burak artı para teklifinde bulunabilieceği ve Mancini’nin bu teklife onay vereceği belirtiliyor.

Transferde ipleri eline aldı

Alex Telles transferinde çıkan pürüz ve kendisinden habersiz görüşülen yerli isimlerden rahatsız olan Mancini’nin transferde ipleri eline aldığı ve isteklerini yönetime ilettiği belirtiliyor.

İngiltere’de Manchester City’de görev yaparken de beğendiği futbolcuyu Galatasaray’a transfer etmek isteyen İtalyan hoca bu transfer için yönetime özel bir istekte bulunduğu edinilen bilgiler arasında. Torres’in de Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı ve Ada’dan ayrılabileceği ifade ediliyor.

Fernando Torres bu sezon Chelsea’de çıktığı 25 resmi maçta 12 gol attı ve 4 asist yaptı.

(Eurosport)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:35

İLGİLİ HABERLER