Spor
  • 10.7.2009 04:22

GALATASARAY'DAN GİZLİ TRANSFER POLİTİKASI...

Futbol Şube Sorumlusu Üstünel "2 oyuncu alacağız" diyor, Başkan "Artık transfer yok" deyip kafa karıştırıyor. Bu gizlilikten diğer yöneticiler de nasibini alıyor...

Galatasaray, peşinde olduğu oyuncuların fiyatı artmasın, yeni talipler çıkmasın diye transferde sessiz ve derinden gidiyor. Bu gizlilik içinde Teknik Direktör Frank Rijkaard'ı alan, Gökhan Zan transferini bitiren ve Abdul Kader Keita'yı renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılılar, Real Madrid'in kadrosunda düşünmediği Wesley Sneijder için de bu taktiği uyguluyor.

Başkana yakın kaynaklar, Reijkard'ın ısrarla istediği Sneijder'in transferi için Adnan Polat’ın bu sabaha karşı Hollanda’ya gideceğini hatta futbolcunun 10 milyon 750 bin Euro'luk bonservisini Ülker firmasının ödemesi konusunda anlaşmanın sağlandığını söylüyor.

BİZDEN NİYE GİZLENİYOR

Başkan Adnan Polat, önceki günkü Divan Kurulu'nda "Transferi kapattık. Belki bir genç oyuncu alabiliriz" açıklaması yaparken Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, savunma ve orta sahaya iki transfer daha yapacaklarını söylüyor. Bu çelişkili açıklamalar ve transferdeki gizlilik, transferden sorumlu Başkan Adnan Polat, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ dışındaki 12 yöneticiyi bile rahatsız ediyor.

Yöneticiler, "Hiç olmazsa herkes öğrenmeden 2-3 saat önce haberimiz olsun. Biz bile transferi televizyon ya da internetten öğreniyoruz" diyerek bu konudaki şikayetlerini dile getiriyorlar.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:22

İLGİLİ HABERLER