Spor
  • 22.7.2009 04:04

GALATASARAY'DAN GİZLİ YILDIZ ATAĞI

Galatasaray’ın, uzun süredir renklerine katmak için görüştüğü Deco’da mutlu sona yakın olduğu öğrenildi. Diğer isimlerin ise yanıltmaca olduğu iddia edildi...Lincoln’ün sözleşmesini feshetmek için federasyona başvuran Galatasaray ’ın orta saha için düşündüğü Deco konusunda önemli bir aşama kaydettiği öğrenildi.

Daha önce Rijkaard’la çalışmak istediğini bildiren ve menajeri aracılığıyla Galatasaray ’a haber gönderen Deco’yla her konuda anlaşmaya varıldığı bildirildi. Chelsea’de forma giyen Portekizli oyuncunun maliyetinin 20 milyon Euro’yu bulduğu biliniyor. Deco’nun 3 yıllık alacağına karşılık teminat verilmesi halinde Galatasaray formasını giymeye sıcak baktığı da ifade ediliyor.

YANILTMACA İSİMLER

Galatasaray yönetiminin bu transfer çalışmasını kamuoyundan gizlemek için ortaya çeşitli isimler attığı da iddia ediliyor. Bazı oyuncular için fiyat soran Galatasaray yönetiminin, taleplerinin dışarıya sızması sonucu gerçek hedefin çok kolay gizlenebildiği de vurgulanıyor. Hollanda basınında yer alan Honda haberlerinin de bunlardan biri olduğu, Galatasaray ’ın Japon oyuncu için ciddi bir teklif vermediği öne sürülüyor.

Hollanda basınında dün de yer alan haberlerde, Teknik Direktör Rijkaard’ın Venlo forması giyen Honda’yı istediğini yazdı. Haberde, Galatasaray’ın yanı sıra bu oyuncuya Ajax ve Alkmaar’ın da talip olduğu belirtiliyor. Honda ise “Daha yüksek bir takıma gitmek istiyorum. Menajerimle konuyu konuştum” şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:09

İLGİLİ HABERLER