Spor
  • 15.10.2005 02:56

GALATASARAY'DAN MAÇ SAATİ TEPKİSİ!..

Sarı-Kırmızılı takımda bugünkü karşılaşmada sakatlıkları devam eden Hasan Şaş, Sabri ve Ayhan forma giyemeyecek. Milli maçlar sebebiyle verilen arada iyileşen Ümit, H. Kabze, Altan ve Cihan K.Erciyes karşısında forma giyebilecek.

K.Erciyesspor maçının son hazırlıklarını dün Florya Tesisleri’nde tamamlayan Galatasaray, öğleden sonra özel bir uçakla Kayseri’ye gitti. Teknik Direktör Eric Gerets’in, son taktik çalışmasında Hakan Şükür, Ümit Karan ve Necati Ateş’i birlikte oynatması dikkat çekti. Gerets’in bu önemli karşılaşmada yine sahaya üçlü forvet sürmesi bekleniyor. Belçikalı teknik adam, antrenmandan sonra oyuncularıyla kısa bir konuşma yaparak, “Bir an önce milli maçların havasından kurtulup, Erciyesspor maçına konsantre olmanızı istiyorum. Çok iyi ve güçlü bir takımla oynayacağız. Sakın rakibinizi küçük görmeyin.” uyarısında bulundu.

Bu arada K.Erciyes karşılaşmasının saat 14.00’e alınmasına Galatasaray yönetimi tepki gösterdi. Sarı-Kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde, daha önce saat 18.45 olarak belirlenmesine karşın K.Erciyes’in, iftar saatine denk geldiği itirazıyla saat 14.00’e alınan karşılaşmanın başlama saatiyle ilgili olarak, “Aynı gün kulübümüzün 100. yıl kuruluş yıldönümüdür. 100. yılımızı kutlayacağımız en önemli günün ortasına maçımızın konulması büyük talihsizliktir.” denildi.

Öte yandan G.Saray’ın 100. yıl etkinlikleri dün yeniden başladı. Sarı-Kırmızılı yönetim önce kulübün kurucusu Ali Sami Yen’i Feriköy’deki mezarı başında dualarla andı. Tören daha sonra Başkan Özhan Canaydın’ın G.Saray Lisesi’nde yaptığı konuşma ile son buldu. Kutlama törenleri bugün de devam edecek.

MUHTEMEL KADROLAR

KAYSERİ ERCİYES

Fadhel, Bouazizi, Aydın, Seck Mamadov,

Ömer Ateş, Emre Toraman, Juli Sezar, Devran,

Sergei, Burak, Cenk İşler.

GALATASARAY

Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Orhan, Altan, Saido, Heinz, Necati, Ümit Karan, Hakan Şükür.

Stat: Atatürk

Saat: 14.00

Hakem: Serdar Tatlı

Yayın: Lig TV



/Hacı Hasdemir - Zaman

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER