Spor
  • 10.5.2021 00:14

Galatasaray'dan Mostafa Mohamed açıklaması!

Süper Lig'in 40. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin son dakikalarında sakatlık geçirerek sedyeyle oyundan alınan Mostafa Mohamed için sarı-kırmızılı kulüpten açıklama yapıldı.

Süper Lig'in 40. haftasında Beşiktaş'ı sahasında konuk eden Galatasaray, karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmış ve şampiyonluk yarışında rakibiyle olan puan farkını 3'e indirmişti. Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Mostafa Mohamed, son dakikalarda sakatlık yaşayarak sedyeyle oyundan çıkarılmıştı.

Mostafa Mohamed'in sağlık durumu merak edilirken, Galatasaray'dan resmi açıklama geldi.

Sarı-kırmızılı kulüp, Mostafa Mohamed'in sağlık durumuyla alakalı şu ifadeleri kullandı:

"Yapılan tetkikleri sonucu sol ayak bileğinde darbeye bağlı yumuşak doku ve kemik ödemi tespit edilen Mostafa Mohamed'in tedavisine başlandı."

ETEBO TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki idmanda Beşiktaş müsabakasında tam süre alan oyuncular, yenilenme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise ısınma hareketleri ile başladığı antrenmanda, pas çalışması üzerinde durdu. İdmanın ana bölümünde dar alanda dayanıklılığa yönelik çift kale oyun oynandı. Çalışma, yenilenme koşusu ve soğuma hareketleriyle tamamlandı.

Karantina süresi tamamlanan ve 10. gününde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi negatif sonuçlanan Peter Etebo, antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Sarı-kırmızılı ekip, yarın yapacağı idmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak ve Denizli'ye gidecek.

Güncellenme Tarihi : 10.5.2021 00:16

İLGİLİ HABERLER