Spor
  • 11.7.2019 22:58

Galatasaray'dan son dakika transfer harekatı

Gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de iddialı bir kadro kurmak için teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda girişimlerini sürdüren Galatasaray, forvet transferinde gaza bastı. Sarı kırmızılı kulüp, geleceğin yıldızları arasında gösterilen 22 yaşındaki golcü için düğmeye bastı. İşte son dakika transfer haberinden çarpıcı detaylar...

Geçtiğimiz sezonu ligde ve kupada şampiyon olarak tamamlayan ve gelecek sezon Avrupa'da başarılı olmak için teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Ryan Babel, Adem Büyük, Valentina Ozornwafor, Jimmy Durmaz ve Şener Özbayraklı transferlerini resmen açıklanırken Emre Mor'un da kısa bir süre içinde KAP'a bildirilmesi bekleniyor. Gündemine forvet transferini alan ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı kulüp genç golcü için ilk teklifini yaptı.

Sporx'in haberine göre; Galatasaray scout ekibinin son gözdesi 22 yaşındaki Uruguaylı forvet Joaquin Zeballos oldu.

Galatasaray'dan son dakika transfer harekatı! 22'lik golcü için girişimler başladı

Haberde; Uruguay Ligi ekibi Juventud'un başkanı Yamandu Costa, Zeballos için Galatasaray'dan teklif aldıklarını belirtti. Costa; konuyla ilgili olarak, ''Futbolcularımızla birçok takım ilgileniyor. Mesela daha bugün Joaquin Zeballos için Galatasaray'dan 1.5 milyon euro teklif aldık. Türk ekibiyle anlaşırsak transfer sonuçlanabilir.'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan son dakika transfer harekatı! 22'lik golcü için girişimler başladı

Bu sezon Uruguay ekibiyle 14 maça çıkan Zeballos, bu maçlarda 11 gol atıp 2 asist yaptı

Galatasaray'dan son dakika transfer harekatı! 22'lik golcü için girişimler başladı

 

Güncellenme Tarihi : 12.7.2019 03:26

İLGİLİ HABERLER