Spor
  • 11.8.2020 10:15

Galatasaray'dan transfer haberleri!.. Belhanda ve Feghouli yolcu

KAAN AYHAN İÇİN SON ŞANS

Galatasaray Kaan Ayhan için birkez daha devrede. Sarı Kırmızılılar, Sassuolo’nun anlaştığı, ancak transferini bir türlü bitiremediği milli futbolcuyu renklerine bağlamak için tekrar harekete geçti. Galatasaray Yönetimi, bugün Fortuna Düsseldorf kulübüyle son kez masaya oturacak. 25 yaşındaki oyuncunun 2 milyon Euro’luk çıkış bedelindeki opsiyonu kaçıran Galatasaray, buna rağmen yeni bir ödeme takvimi oluşturarak daha yüksek bir bonservis bedeliyle transferi gerçekleştirmeye çalışacak. İtalyan kulübüne “Evet” diyen Kaan Ayhan, Galatasaray’ın teklifine de sıcak baktığını yöneticilere iletmişti. Artık top Sarı- Kırmızılı yönetimde; Düsseldorf cephesinin ikna edilmesi gerekiyor. (Fanatik)

GALATASARAY'DAN MEHMET EKİCİ SÜRPRİZİ 

Galatasaray, Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Mehmet Ekici ile ilgileniyor. 30 yaşındaki futbolcu ile görüşmeler başladı. A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamayan Mehmet Ekici ile görüşme halinde. 2017/2018 sezonu başında Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra büyük umutlarla Fenerbahçe'ye gelen ancak ciddi şekilde sakatlık sorunları yaşayan başarılı orta saha oyuncusu Sarı lacivertliler'le yeni sözleşme imzalamamıştı.

BELHANDA VE FEGHOULİ YOLCU

Arda Turan, Emre Kılınç, Omar Elabdellaoui, Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu’nu renklerine bağlayan Galatasaray, yıllık ücretleri 11 milyon Euro’yu aşan Belhanda ve Sofiane Feghouli’yi elden çıkarmak için çalışmalara başladı. (Ali Naci Küçük / Hürriyet)

Güncellenme Tarihi : 11.8.2020 10:20

İLGİLİ HABERLER