Spor
  • 27.2.2022 10:39

Galatasaray'dan yılın transferi

Yılın transferini Galatasaray yapıyor! Dünya yıldızı için tek engel var…

Futbolda 2021-22 sezonuna büyük umutlarla giren Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki görkemli başarısının dışında hayal kırıklığı yarattı. Fatih Terim'le girilen sezona İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent ile devam eden Galatasaray, Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmanın peşinde. Öte yandan gelecek sezonun hazırlıklarını da planlayan Galatasaray, dünya yıldızı oyuncu için girişim halinde.

Süper Lig'de bu sezona Burak Elmas ve Fatih Terim birlikteliğiyle başlayan Galatasaray, gelecek 3 yılın planlamasını yaptı.Gençleşme projesinin ilk adımlarını atan sarı-kırmızılılar, yaz transfer döneminde genç isimleri kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılı camiada yaşananlara rağmen gelecek yılın transferleri şimdiden hazırlanıyor.Kulüp bünyesine katılan ve başkan Burak Elmas'a danışmanlık görevi yapacak olan Luis Campos, sportif direktörlük görevi için Pasquale Sensibile'yi önerdi.Sensibile ile sportif direktörlük görevi için anlaşma sağlayan Galatasaray, gelecek yılın transferlerini bu iki ismin önderliğinde yapmayı planlıyor.

DÜNYA YILDIZI İÇİN TEK ENGEL VAR

Devre arasında Bafetimbi Gomis, Inaki Pena, Erick Pulgar gibi transferler yapan Galatasaray, gelecek sezon yeni bir yapılanmaya girebilir.Bu doğrultuda Galatasaray için İspanyol basınında yazılan isim dünyaca ünlü yıldız futbolcu James Rodriguez oldu.Kolombiyalı yıldız 2020 yazında bedelsiz olarak Real Madrid'den Everton'a transfer olmuştu.

Premier Lig'de bir yıl geçiren Rodriguez, 8 milyon euro'luk bonservis bedeliyle Katar'ın yolunu tuttu.Avrupa'ya geri dönüş sinyali veren James Rodriguez, "Başka bir yere gitmek istiyorum. Avrupa'ya geri dönmek bir seçenek. Sanırım yeterli şartlara sahibim. Burada tempomu artırıyorum. Neler olacağını göreceğiz." demişti.Mundo Deportivo'da yer alan habere göre James Rodriguez'in, Galatasaray'a transfer olma ihtimalinin olduğu yazıldı.

Haberde, Jorge Mendes tarafından temsil edilen James'in Türkiye'ye gelişinin önündeki en büyük engelin ise Al-Rayyan'dan aldığı 900 bin Euro'luk aylık maaşı olduğu öğrenildi.


 

Güncellenme Tarihi : 27.2.2022 10:43

İLGİLİ HABERLER