Spor
  • 22.11.2019 19:36

Galatasaray'ın 11'inde çok sürpriz isimler var

Süper Lig heyecanı Galatasaray - Medipol Başakşehir maçıyla devam ediyor. Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 12. haftasında daha önce 22 kez karşı karşıya geldiği Galatasaray ile mücadele edecek. Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 41 lig maçında mağlup olmadı.Galatasaray - Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Galatasaray'ın muhtemel 11'leri arasında kimler var?

Galatasaray Başakşehir maçı ile Süper Lig'de puan durumu yeniden şekillenecek. Ligde toparlanmaya çalışan Galatasaray, aynı puana sahip olan Başakşehir ile mücadele edecek. Luyindama'nın 2019-2020 sezonunu kapattığı bilgisinin paylaşıldığı Galatasaray'ın 11'inde farklı isimlere yer verilecek. Peki, Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, karşılaşma öncesi önemli bilgiler...

Galatasaray: Okan Kocuk, Mariano, Marcao, Ahmet, Emre, Lemina, Donk, Ömer, Feghouli, Babel, Adem

Başakşehir: Mert, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Mehmet Topal, Mahmut, Azubuike, İrfan Can, Visca, Crivelli

Galatasaray - Medipol Başakşehir maçı için geri sayım erken saatlerden itibaren balladı. Medipol Başakşehir, 11. hafta sonunda, 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi ile 19 puana sahip. Turuncu-lacivertli takım, aynı puana sahip Galatasaray'ın averajla önünde haftaya 5. sırada girdi. Galatasaray ile aynı performansı sergileyen turuncu-lacivertli takım da 12. hafta öncesinde averajla 5. sırada yer buldu. Milli takımından sağ diz iç yan bağındaki zorlanma şikayetiyle dönen Gabonlu futbolcu, Medipol Başakşehir'e karşı forma giyebilecek.  

Türk Telekom Stadı’nda oynanacak maç bu akşam saat 20.30’da başlayacak. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Güncellenme Tarihi : 22.11.2019 19:41

İLGİLİ HABERLER