Spor
  • 23.7.2009 02:57

GALATASARAY'IN AMACI FARKLI GALİBİYET...

Galatasaray'a UEFA Avrupa Ligi'nde yola devam etmek için Tobol karşısında golsüz beraberlik de yetiyor.Ancak Sarı-Kırmızılılar, farklı galip gelerek taraftarlarına futbol ziyafeti çekmeyi hedefliyor...

Kazakistan'ın Tobol takımı karşısına öncelikle turu sağlama almak için çıkacak olan Sarı-Kırmızılılar, ardından taraftarlarına farklı bir galibiyet armağan etmek için çalışacak. Galatasaray'a tur için 0-0 beraberlik yetiyor. 1-1'lik beraberlikte ise maç uzatmaya gidecek. Bundan daha farklı gollü beraberlikler ise rakibin işine yarayacak. Her türlü galibiyet iki takım açısından da turu geçmek anlamına geliyor.

3. TURDAKİ RAKİP DE BELLİ

Yeni sezon öncesi ilk kez resmi bir maçta İstanbul'daki taraftarının önüne çıkacak olan Sarı-Kırmızılı ekip, turu geçmesi durumunda 3. ön elemede Sliema Wanderers (Malta)- Maccabi Netanya (İsrail) eşleşmesinden turu geçecek ekiple karşılaşacak. Avrupa kupalarında bugüne kadar 220 maç oynayan Galatasaray 81 galibiyet, 83 yenilgi aldı. Aslan, UEFA'da ise 54 maçta 20 galibiyet alıp 18 yenilgi elde etti.

ASLAN'IN KOZU ARDA...

Galatasaray, Tobol takımı ile bugün yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Frank Rijkaard yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin arından gruplar halinde dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldığı bildirildi.

Teknik Direktör Rijkaard, özellikle rakip savunmayı nasıl etkisiz hale getirileceği konusunda bilgiler verdi. Arda ve Baros'la özel ilgilenen Hollandalı teknik adamın, Hakan Balta ve Barış'a da kendilerini nasıl hissettiklerini sordu. Sakatlıkları bulunan Mehmet Topal ile Volkan Yaman, tedavilerinin ardından takımdan ayrı kondisyoner eşliğinde çalıştı. Aydın Yılmaz ise sağlık ekibi tarafından tedavi altına alındı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:09

İLGİLİ HABERLER