Spor
  • 29.7.2019 20:33

Galatasaray'ın bonservisini aldığı Luyindama'da bomba teklif

Başkan bitirdik demişti, büyük bomba! Luyindama 12 milyon euro karşılığında...Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da bir son dakika gelişmesi yaşandı.Kulüp başkanı Mustafa Cengiz'in 'Transferini bitirdik' dediği Christian Luyindama ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Sarı kırmızılı kulübün geçtiğimiz sezonun devre arasında Belçika ekibi Standard Liege'den satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transfer ettiği Kongolu futbolcunun bonservisini 5 milyon euroya aldı.Bu gelişme sonrasında ise 25 yaşındaki futbolcunun ülkesinden gelen büyük yankı uyandırdı.

footrdc.com adlı sitenin haberine göre, İngiliz ekibi Aston Villa, Luyindama için Galatasaray'a teklifte bulundu.Transferde Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldızı Trezeguet'i de 10 milyon euroya kadrosuna katan Aston Villa, Luyindama için de 12 milyon euroluk bir teklif yaptı.Galatasaray'ın ise 12 milyonu yeterli bulmadığı ancak 15 milyon euro bir bonservis bedeli karşılığında transfere sıcak baktığı ifade edildi.
Bilindiği üzere transfer yapabilmek için Diagne'yi satmak için uğraş veren Galatasaray, Luyindama'yı 15 milyon euroya sattığı takdirde Başkan Mustafa Cengiz'in de transfer çalışmalarını doğruladığı Falcao'nun transferine kaynak sağlamış olacak.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da 17 resmi maça çıkan 25 yaşındaki savunmacı 2 gol, 1 asistlik katkı yapmıştı.

Sarı kırmızılı futbolcu geçtiğimiz sezon Marcao ile birlikte savunmada gösterdikleri performansla şampiyonlukta önemli pay sahibi olan isimlerden olmuştu.

Güncellenme Tarihi : 29.7.2019 20:36

İLGİLİ HABERLER