Spor
  • 20.10.2021 10:21

Galatasaray'ın Elneny transferinde yeni gelişme!

Sarı-Kırmızılılar'ın 6 numara transferi doğrultusunda görüştüğü ve mutabakat sağladığı Elneny'nin bonservisiyle ilgili olarak Arsenal'den gelecek cevap dört gözle bekleniyor. İngiliz kulübü ilk temasta transfere yeşil ışık yakmıştı.

Orta sahada defansif yükü çekecek, tecrübeli ve oyun zekası yüksek bir oyuncu arayışı doğrultusunda Mohamed Elneny'yi gözüne kestiren Sarı-Kırmızılılar'ın girişimi devam ediyor. İyi bir 6 numara transferi halinde takımın seviye atlayacağını düşünen teknik patron Fatih Terim'in isteği üzerine harekete geçen Galatasaraylı yetkililer, Mısırlı orta saha oyuncusuyla mutabakat sağlamıştı. Sezon sonunda Arsenal'le sözleşmesi bitecek olan Elneny, yeteri kadar süre alamadığı gerekçesiyle yeni bir macera arıyor.

Süreç olumlu ilerliyor

Arsenal cephesi de gözden çıkarılan 29 yaşındaki oyuncunun transferine yeşil ışık yaksa da şu ana kadar Galatasaray 'ın teklifine kesin bir yanıt gelmedi. Galatasaray Yönetimi, Arsenal'in tavrına göre gündemdeki alternatif isimlere yönelmeye hazırlanıyor. Ancak Fanatik'in haberine göre sürecin olumsuz yönde ilerlemediği, Elneny'nin Galatasaray'a transferine yüksek ihtimal gözüyle bakıldığı bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 20.10.2021 10:22

İLGİLİ HABERLER