Spor
  • 5.12.2019 00:12

Galatasaray'ın genç yıldızı alkış topladı

Galatasaray altyapısının son ürünü Emin Bayram, Tuzlaspor maçında gösterdiği performansla alkış topladı. Fatih Terim'in gözüne giren ve bulduğu forma şansını iyi kullanan 16 yaşındaki stoper, hatasız bir oyun ortaya koydu ve teknik heyetin gözüne girmeyi başardı.

Emin Bayram ile ilgili görsel sonucu"

 

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor’u konuk eden Galatasaray'da ilk 11'de sürpriz bir isim yer aldı.

Emin Bayram tuzlaspor ile ilgili görsel sonucu"

Fatih Terim, Club Brugge maçında kadroya dahil ettiği Emin Bayram'a ilk 11'de şans verdi.

Emin Bayram tuzlaspor ile ilgili görsel sonucu"

 

Sarı Kırmızılı forma altında ilk kez resmi maça çıkan Emin, hatasız bir oyun ortaya koydu.

Emin Bayram tuzlaspor ile ilgili görsel sonucu"

Sergilediği performansla alkış toplayan 16 yaşındaki stoper, uzun yıllardır Galatasaray forması giyiyor gibi bir izlenim bıraktı.

Mücadele öncesi açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Emin'den çok ümitli olduğunu belirtti.

Terim, ''Emin Bayram yaş olarak küçük ama fizik, teknik ve oyun görüşü olarak iyi durumda. Bizimle de 20 gündür birlikte. U19'da onu sürekli izliyorum. İnşallah Ozan'dan sonra bir tane daha çıkarırız. Altyapımız iyi gidiyor. Akademimiz üstüne koyarak devam edecek.'' diye konuştu.

Emin Bayram: Taraftarımızdan özür diliyorum

Galatasaray'da ilk kez A Takım forması giyen 2003 doğumlu Emin Bayram, Tuzlaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Galatasaray, TFF 2. Lig temsilcisi Tuzlaspor’u sahasında ağırladı. Sarı Kırmızılı ekip genç ve yedek ağırlıklı bir kadro ile sahada yer aldı. Fatih Terim'in öğrencileri mücadeleden 2-0'lık mağlubiyetle ayrılarak ev sahibi avantajını kaybetmiş oldu. Tuzlaspor'a galibiyeti getiren golleri 53. dakikada Sadık Baş ve 90. dakikada Umut Sönmez kaydetti.

Mücadelenin ardından ilk kez A Takımla maça çıkan 2003 doğumlu futbolcu Emin Bayram, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Güncellenme Tarihi : 5.12.2019 00:17

İLGİLİ HABERLER