Spor
  • 18.5.2012 03:22

Galatasaray'ın gözdelerini Fenerbahçe alıyor

Sarı lacivertliler Amrabat ve Hasan Ali Kaldırım için Kayserispor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor.
Fenerbahçe Kulübü ve teknik direktör Aykut Kocaman, gelecek sezon için takımına güç katacak oyuncular transfer etmeyi planlıyor.

VARAN 1: NORDİN AMRABAT

Fenerbahçe ilk bombayı onunla patlatacak... Sarı-Lacivertliler’in, Aslan’ın aylarca uğraştığı transfer için hem Kayserispor kulübüyle hem de genç oyuncuyla anlaştığı öğrenildi.

Şampiyonluğu son anda kaçırıp 28 yıl sonra gelen Türkiye Kupası ile teselli bulan Fenerbahçe’de gözler transfere çevrildi... Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için ön eleme engelini geçmesi gereken ve bunun için
kadrosunu takviyede kararlı olan Sarı- Lacivertliler’in ilk bombayı patlatması an meselesi. O bombanın adı da Amrabat! Yakın geçmişte Galatasaray’ın almak için büyük uğraşlar verdiği 25 yaşındaki Faslı kanat oyuncusu için Fenerbahçe’nin büyük mesafe aldığı öğrenildi. Kayserispor ile el sıkışma noktasına gelen yöneticilerin, Amrabat’tan da, “Kulüple anlaşırsanız ben büyük bir memnuniyetle Fenerbahçe formasını giyerim” mesajını aldığı vurgulandı. 2014’e kadar sözleşmesi bulunan başarılı futbolcunun bonservisine ödenecek rakamların ise henüz kesinleşmediği, takas artı para ya da sadece para opsiyonlarının önümüzdeki günlerde bir kez daha konuşulacağı dile getirildi.

VARAN 2: HASAN ALİ KALDIRIM

Yerli oyuncu pazarında da Fenerbahçe erken adımlar atmakta kararlı. Alternatifi bulunması halinde Ziegler ile yola devam etmeyeceği bilinen Sarı-Lacivertliler, Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım ile ilgileniyor. 22 yaşındaki futbolcu için teknik direktör Aykut Kocaman’ın çok olumlu raporlar verdiği ve “Uzun süre bu mevkide sorun yaşamayız” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Son 2 sezondur 34 maçın 33’ünde oynayıp müthiş bir istikrar yakalayan, Amrabat ile çok uyumlu görüntü sergileyen ve milli takıma da seçilen Hasan Ali Kaldırım konusunda Fenerbahçe’nin kesenin ağzını açması gerekeceği de bir başka gerçek.

VARAN 3: KHALİD BOULAHROUZ

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın savunma hattındaki sıkıntıya çözümü de yavaş yavaş şekilleniyor. Bu bölgenin göbeğine, deneyimli bir takviye için kolları sıvayan Fenerbahçe’nin listesinde öne çıkan oyuncu Khalid Boulahrouz... Kariyerinde Chelsea ile Sevilla gibi önemli deneyimler yaşayan ve son olarak Almanya’nın Stuttgart takımında forma giyen Hollandalı oyuncunun sözleşmesinin bitiyor olması da Sarı-Lacivertliler’in
iştahını kabartan etkenlerin başında geliyor. Kocaman ile yönetimin yapacağı zirvenin ardından tecrübeli futbolcu ve menaceriyle temas sağlanıp pazarlıklar başlayacak.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 17:55

İLGİLİ HABERLER