Spor
  • 5.8.2018 11:34

Galatasaray'ın gözdesi Barcelona'ya çaktı

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Milan, Barcelona'yı 90+3'te adı Galatasaray'la anılan Andre Silva'nın attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Gonzalo Higuain'in gelmesiyle birlikte 9 numaralı forma elinden alınan Andre Silva'nın attığı golden sonra tepkisiz kalması dikkatlerden kaçmadı.

Uluslarası Şampiyonlar Kupası'nda Milan 3. maçında Barcelona ile karşılaştı. Milan ile Barcelona arasında oynanan maçın büyük bölümü düşük tempoda geçti.

İlk yarıda Barcelona daha baskılı taraf olmasına rağmen Katalan ekibi pozisyon üretmekte zorlandı. İkinci yarıda ise Gattuso'nun 61. dakikada yaptığı 5 değişikliğin ardından Milan oyunda dengeyi kurdu ve rakip kalede daha fazla görünmeye başladı.

Milan, 90+2'de Hakan Çalhanoğlu'nun başlattığı atağın ardından Kessie'nin ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Andre Silva'nın attığı golle 1-0 öne geçti.

Bu golün ardından maç sona erdi ve Milan, ilk galibiyetini aldı. Barcelona ise Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda 3 maç sonunda galibiyetle tanışamadı.

 

Güncellenme Tarihi : 5.8.2018 11:35

İLGİLİ HABERLER