Spor
  • 15.8.2022 10:41

Galatasaray'ın gündemindeki 3 stoper

Galatasaray'da ilk hedef stoper! Hanche-Olsen Olsen, Omeragic ve Kaan Ayhan...

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Hanche-Olsen Olsen için Gent’e resmi teklifte bulunan Galatasaray, 3.5 milyon Euro civarı bir bonservisle transferi bitirmek amacında. Gündemdeki diğer isim Zürich’in 20 yaşındaki stoperi Omeragic... Kaan Ayhan konusunda da Sassuolo ile pazarlıklar sürüyor. Stoper transferini bir an önce bitirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, sonrasında forvet ve kanat bölgelerini güçlendirecek.

Aslantepe’de taraftarı önünde çıktığı ilk maçında Giresunspor yenilgisiyle sarsılan Galatasaray , ikinci transfer seferi için düğmeye bastı. Torreira ve Mertens’i alarak bombayı patlatan Cim Bom, bu kez 3 farklı mevkiyi güçlendirmek istiyor. Başkan Dursun Özbek, NEF Stadı’nda maçın ardından teknik direktör Okan Buruk’la bir araya gelirken, transferdeki son durum masaya yatırıldı. Öncelikle stoper bölgesine takviye yapılması kararlaştırıldı.

Omeragic transferi kolay değil

Galatasaray’a en yakın isim Andreas Hanche-Olsen. Gent forması giyen 25 yaşındaki stoper için Belçika kulübüne resmi teklif yapıldı. Sarı-Kırmızılı yönetim, 3.5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle işi çözmek istiyor. Gündemdeki diğer yabancı; Becir Omeragic. İsviçreli genç oyuncu konusunda nabız yoklanıyor. 2002 doğumlu Omeragic için Zürich’in yaklaşık 10 milyon Euro’luk bir bonservis beklentisi var.

Kaan için 4 milyon

İki yabancı stopere ek olarak Kaan Ayhan için de pazarlıklar sürüyor. Bu transferle bizzat Erden Timur ilgileniyor. Sassuolo’nun beklentisi 6 milyon Euro, Galatasaray’ın teklifi ise 4 milyon Euro. Yönetim, stoper transferini bir an önce noktaladıktan sonra forvet ve kanat bölgelerini güçlendirecek. Cim Bom, toplamda 3 oyuncu daha alıp transferi noktalamayı planlıyor.

Nelsson'un menajeri hala İstanbul'da

Sevilla, Marcao’nun ardından Nelsson’u da ısrarla transfer etmek isterken, Galatasaray’ın bu konudaki tavrı net. 20 milyon Euro’dan az bir rakama kesinlikle Danimarkalı stoperi bırakmayacak olan Cim Bom’da, Nelsson’un menajeri de bilgi verildi. Ancak 23 yaşındaki yıldız oyuncunun temsilcisi, İstanbul’dan ayrılmıyor. Geçen haftadan bu yana İstanbul’da olan Nelsson’un menaceri, futbolcusunu götürmenin yollarını arıyor. Nelsson’un kontratında 25 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi var.

 

 

Güncellenme Tarihi : 15.8.2022 10:42

İLGİLİ HABERLER