Spor
  • 20.7.2009 02:46

GALATASARAY'IN HESABI ALTÜST OLDU...

G.Saray’ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği Sneijder'in satışından vazgeçen Real Madrid, diğer yıldızlarına da astronomik ücretler istiyor.Cim Bom'un tek çıkar yolu var, o da Chelsea’de forma şansı bulamayan Deco’yu almak...

Uzun süredir Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Sneijder'i renklerine katmak için uğraşan Galatasaray, İspanyol kulübünün bu oyuncuyu satmayacağını açıklaması üzerine alternatif isimlere yöneldi. İspanyol kulübünün hocası Manuel Pelegrini'nin "Kalmalı" dediği Sneijder'in yerine tamamen Portekizli Deco'ya yönelen Sarı-Kırmızılı yönetimin, transferi bu hafta içinde bitirmek için çalıştığı öğrenildi. Galatasaray, Deco'nun alacağı ücret için istediği teminatı sağlamaya çalışıyor.

EN UCUZU HEİNZE

Yeni sezonda kadrosunda düşünmediği oyuncuları dün satışa çıkaran Real Madrid'de, işe yarayacak isimlerin el yakması dikkat çekti. Arjen Robben için 25 milyon Euro fiyat biçen Madrid, Huntelaar için de 20 milyon Euro istiyor. Aynı şekilde Diarra'nın da bonservis bedeli 20 milyon Euro. Valvaro Negredo için 17 milyon Euro talep eden İspanyol kulübünün, Hollandalı Rafael van der Vaart için de 15 milyon Euro istediği öne sürülüyor. Gabriel Heinze'nin de bonservis bedelinin 10 milyon Euro olarak belirlenmesi, bu yıldızlara gözünü diken Türk kulüplerini korkutuyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER