Spor
  • 24.4.2024 15:21

Galatasaray'ın ilk transferi dünya devinden

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona fırtına gibi başlayan Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe ile olan puan farkını 5'e yükseltti. Yaz transfer dönemi hazırlıklarına şimdiden başlayan sarı-kırmızılı ekip, dünyaca ünlü takımın yıldız futbolcusunu renklerine bağlamak için çalışmalara başladı.

HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ

Süper Lig'de şampiyonluğu göğüslemek isteyen Galatasaray, doğrudan Devler Ligi'ne katılmanın planlarını yapıyor.

Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılım halinde kasası milyon Euro'larla dolacak olan Cimbom, turnuvada uzun süre mücadele etmek için flaş transferlere imza atacak.

SAVUNMADA AYRILIK OLABİLİR

Başarılı bir savunma hattına sahip olan Galatasaray; Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez'e gelebilecek teklifleri değerlendirebilir.

YÖNETİM ROTAYI İNGİLTERE'YE ÇEVİRDİ

Stoper rotasyonunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, flaş bir transfer için rotayı İngiltere'ye çevirdi.

İŞTE O İSİM...

Galatasaray, 2017'den beri Manchester United forması giyen İsveçli stoper Victor Lindelöf'ü transfer listesine aldı.

Sarı-kırmızılı ekip, 1.87 boyundaki başarılı futbolcuyu sezon sonunda kadrosuna katıp savunma hattını daha güçlendirmek istiyor.

BU SEZON LINDELOF

Bu sezon takımı Kırmızı Şeytanlar ile tüm kulvarlarda 27 maça çıkan Victor Lindelöf, 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.29 yaşındaki savunma oyuncusunun Manchester ekibi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te biterken, aktif olarak 15 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 24.4.2024 15:26

İLGİLİ HABERLER