Spor
  • 5.8.2009 00:00

'GALATASARAY'IN KARŞISINDA DURAMAYIZ!..'

İsrail'de 4-1 yitirdiklei ilk maçın rövanşında, 6 Ağustos Perşembe günü Galatasaray ile karşılaşacak Maccabi Netanya takımı oyuncuları, THY'nin tarifeli uçağıyla geldikleri Atatürk Havalimanı'nda, Galatasaray Kulübü İdari Menajeri Cenk Ergün tarafından karşılandı.

Maccabi Netanya Teknik Direktörü Nati Azarya, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, ''Galatasaray bizden çok üstün bir takım. Ama karşılaşmada elimizden geleni yapacağız'' dedi.

Maccabi Netanya'nın genç bir takım olduğunu, maç sonucunun da ona göre olacağını kaydeden Azarya, bu maçı İsrail Ligi için bir hazırlık maçı olarak gördüklerini söyledi. Galatasaray'ın gücünü herkesin çok iyi bildiğini belirten Azarya, ''Yeni ve genç bir takımız. Sonuçta Galatasaray'ın karşısında Maccabi Netanya tabii ki duramaz'' diye konuştu.

Takım oyuncuları, güvenlik önlemleri eşliğinde otobüslerine binerek kalacakları otele gittiler.
Maccabi Netanya Teknik Direktörü Nati Azarya, yarın saat 19.30'da Ali Sami Yen Stadı'nda maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek ve konuk takım da son antrenmanını saat 20.00'de yine burada gerçekleştirecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER