Spor
  • 16.3.2020 10:11

Galatasaray'ın Koronavirüsü Belhanda oldu

Galatasaray-Beşiktaş derbisi yorumu!

Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor sahasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmadan galip çıkmadı. Zorlu mücadele 1-1 sona ererken Başakşehir'in golünü Demba Ba, Trabzonspor'un golünü ise Skrtel kendi kalesine attı. Yazarımız Erman Özgür, karşılaşmanın ardından Tivibu SPOR'da değerlendirmelerde bulundu.

Fatih Terim'in iki maç aradan sonra forma verdiği Belhanda, Beşiktaş derbisinin ilk 45 dakikada 5 top kaybı yaptı. Belhanda'nın kötü performansı, sosyal medyada sarı-kırmızılı taraftarların eleştirilerine neden oldu. Yazarımız Erman Özgür, Tivibu SPOR'da Belhanda hakkında konuştu.

Erman Özgür yaptığı değerlendirmede, "Belhanda'nın Galatasaray'a faydalı bir oyuncu olduğuna hiç inanmıyorum." dedi.

NEDEN BELHANDA? 
Uğur meleke

ÖZELLİKLE Belhanda’nın Fenerbahçe derbisinden sonra Beşiktaş önünde de beklenmedik bir şekilde 11’de başlamasını, sevgi dışında başka bir sözcükle açıklamak zor.

Kalan 6 futbolcudan üçü tudor, ikisi denizli, biri riekerink döneminden. tudor’un Galatasaray’a transfer ettiği 10 futbolcudan üçü halen kadroda: Mariano, Feghouli ve Belhanda.Ve enteresandır bu üç oyuncuyu da Türkiye’de en çok seven kişi sanki Fatih terim gibi!

Ömer iyi bir sezon geçiriyor, takımın asist kralı. O pozisyon için bir de çok formdayken kulübeye düşen emre alternatifi var. Ama derbilerde oynayan Belhanda! Gerçekten enteresan.

İLKER YASİN

Hele G.Saray galibiyet dışında hiçbir şey düşünmemeliydi. Maç başlarken baktık ki; ligin asist kralı, her kilidin anahtarı Ömer Bayram yedekler arasında ve şişik egosu, megaloman tavrıyla Belhanda ilk 11’de.

ÖMER YEDEK KALMAZ

Terim yanlışını ikinci yarıya başlarken düzeltti ama koca bir 45 dakikayı Elneny-Atiba dirençli ikilisinin arkasına top atamayan ve Feghouli’ye ince paslar veremeyen Belhanda ile geçirdi.Ömer Bayram, içeride veya dışarıda asistleri, şutları ve bitmek bilmeyen enerjisiyle G.Saray’da asla kenara bırakılmaması gereken isimdir.

Galatasaray - Beşiktaş derbisinin ilk yarısına Youness Belhanda'nın performansı damga vurdu. Fatih Terim'in Fenerbahçe maçından sonra oynanan Gençlerbirliği ve Sivasspor maçlarında yedek kulübesinde tuttuğu Belhanda, Ömer Bayram'ın yerine Beşiktaş karşısına ilk 11'de başladı.

"ÖLDÜRMEYEN ALLAH, BELHANDA'YLA SINIYOR"

İlk yarıdaki performansıyla hayal kırıklığı yaratan ve 5 top kaybıyla 45 dakikanın en fazla top kaybeden futbolcusu olan Belhanda, sarı-kırmızılı taraftarların da sosyal medya üzerinden büyük bir tepkisini çekti.

Belhanda'nın performansını eleştiren sarı-kırmızılı taraftarlar, sosyal medya üzerinden "Öldürmeyen Allah, Belhanda'yla sınıyor" şeklinde yorumlarda bulundu.

 İşte Belhanda için yapılan eleştirilerden bazıları;
Güncellenme Tarihi : 16.3.2020 10:20

İLGİLİ HABERLER