Spor
  • 28.5.2021 18:31

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

UEFA Avrupa Ligi'ni Villarreal'in kazanması sonrasında Galatasaray'ın, Devler Ligi'ne 2. Tur'dan başlaması netleşirken, muhtemel rakipler de kesinleşti.

Sarı-kırmızılı camianın gözü, önceki akşam UEFA Avrupa Ligi finalindeydi. İspanyol ekibi Villarreal ile İngiliz devi Manchester United arasında oynanan karşılaşma Aslan için büyük önem taşıyordu.

Çünkü gecenin sonunda Galatasaray’ın önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne 2. Tur'dan mı yoksa 3. Tur'dan mı katılacağı belli olacaktı.

Villarreal, seri penaltı atışları sonrasında kazanan ekip olunca bu da Galatasaray'ın işine gelmedi.

 

Galatasaray ın Devler Ligi ndeki muhtemel rakipleri #1

 

MUHTEMEL RAKİPLER BELLİ OLDU

Villarreal, İspanya La Liga'da bu sezon Devler Ligi bileti alamadığı için temsilcimiz Galatasaray 2. Tur'dan Kupa 1'e katılacak.

3 ön eleme oynayacak sarı-kırmızılılar'ın 2. Tur'daki muhtemel rakipleri de belli oldu. Cim Bom, 16 Haziran'daki kura çekiminde İskoçya'dan Celtic, Hollanda'dan PSV ya da Çekya'dan Sparta Prag üçlüsünden biriyle eşleşecek.

PLAY-OFF’TA ELENİRSE AVRUPA LİGİ’NDE DİREKT GRUPLARA KALACAK

Galatasaray, Avrupa şansını devam ettirmesi için bu turu mutlak suretle geçmek zorunda. Aslan, 2. Tur'u geçip 3.Tur'da elenirse Avrupa Ligi Play-Off'larından yoluna devam edecek, Şampiyonlar Ligi Play-Off'unda kupaya veda ederse bu kez Avrupa Ligi'nde direkt gruplarda olacak.

Güncellenme Tarihi : 28.5.2021 18:32

İLGİLİ HABERLER