Spor
  • 29.5.2020 11:32

Galatasaray'ın Scout ekibi süper bir golcü buldu

Galatasaray'da Andone'nin yerine o geliyor! Haaland'ın gölgesindeydi...

Galatasaray'a sezon başında kiralanan ancak yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle çok forma şansı bulamayan Florin Andone, gelecek sezon kadroda düşünülmüyor. Aslan'da scoutlar, Andone yerine flaş bir ismi Fatih Terim'e sundu.

Corona virüsü nedeniyle Süper Lig'e verilen arada transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yeni gelişmeler yaşanıyor.

Gelecek sezonun takımını kurmak için yoğun mesai harcayan Fatih Terim, kiralık kontratı sona erecek olan Andone'ye planlarında yer vermemişti.

Rumen golcünün ayrılığı İtalyan basınında ise şu şekilde duyurulmuştu:

"Galatasaray, Andone'yi Brighton'a geri gönderecek. Florin Andone, Galatasaray'daki 1 yıllık serüvenin ardından Brighton'a dönüyor."

"Golcü futbolcu, sağ dizinde ağır bir sakatlık yaşadı. Bu sebeple Andone, sarı kırmızılılarda kendini ispatlayamadı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Türk kulübü onunla yola devam etmemeye karar verdi. Andone İngiltere'ye dönüyor."

Falcao kalsa da gitse de Fatih Terim, Brighton'a dönecek olan Florin Andone'nin yerine bir forvet oyuncusu transfer etmek istiyor.

Corona virüsü salgını sonrası yaşanan maddi kriz nedeniyle Scout ekibi özellikle ucuz ve gelecek vaat eden bir isim üzerinde duruyor.

Fotomaç'ın haberine göre Emre Utkucan ve ekibi "Haaland'ın gölgesine kaldı" diyerek Terim'in önüne Belçika'nın Kotrijk takımında forma giyen Terem Moffi'nin adını getirdi.

1.88 boyundaki 20 yaşındaki oyuncuyu Kotrijk'in 'Ocak döneminde Litvanya'dan getirdiği' notu düşüldü. Litvanya'da 5 maçta 6 gol atan Moffi'nin, Belçika'da ise 7 maçta 407 dakikada 4 gol attığı belirtildi.

Sol ayaklı 1.88 boyundaki Moffi'nin Belçika Liginde yeni olmasına rağmen her 107 dakikada bir gol atmasının önemli olduğunu anlattı.




 

Güncellenme Tarihi : 29.5.2020 11:35

İLGİLİ HABERLER