Spor
  • 31.1.2022 12:26

Galatasaraylı genç oyuncu Marsilya ile anlaştı...

Marsilya ile anlaştı...

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Eski golcüsü Bafetimbi Gomis ve Fiorentina'da forma giyen Erick Pulgar ile anlaşan Galatasaray'da Luyindama ve Assunnçao'dan sonra bir ayrılık daha yaşandı. Galatasaray'ın genç oyuncusu Fransız ekibi Marsilya ile anlaştı ve bir fotoğraf paylaştı.

Marsilya ile anlaştı...

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Eski golcüsü Bafetimbi Gomis ve Fiorentina'da forma giyen Erick Pulgar ile anlaşan Galatasaray'da Luyindama ve Assunnçao'dan sonra bir ayrılık daha yaşandı. Galatasaray'ın genç oyuncusu Fransız ekibi Marsilya ile anlaştı ve bir fotoğraf paylaştı. Galatasaray'da ara transfer döneminde son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Galatasaray'da Luyindama ve Assunçao'dan sonra bir ayrılık daha yaşandı.

Luyindama, Suudi Arabistan ekibi Al Taawon'a transfer oldu. Oyuncunun sezon sonuna kadar olan ücreti Suudi Arabistan ekibi tarafından karşılanacak. Galatasaray böylece yabancı kontenjanını da açmış oldu.Galatasaray, henüz resmi olarak açıklanmasa da Bafetimbi Gomis ve Erick Pulgar ile anlaşmaya vardı. İki oyuncunun da kısa sürede takıma katılması ve resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

İKİNCİ MUSTAFA KAPI VAKASI: BARTUĞ ELMAZ

Bu arada Galatasaray'ın bir yıldız adayı daha elinden uçuyor... İki sene önce profesyonel sözleşme imzalatamadığı Mustafa Kapı'nın Lille'e gidişine engel olamayan Sarı-Kırmızılı takım, altyapısından yetişen ve 6 aydır görüştüğü Bartuğ Elmaz'ı da ikna edemedi.Şubat 2003 doğumlu olan Bartuğ Elmaz, 6 numara pozisyonunda görev yapıyor ve geleceğin yıldızı gözüyle bakılıyor. 18 yaşındaki futbolcunun Fransız ekibi Marsilya ile anlaşmaya vardı.

BARTUĞ ELMAZ MARSİLYA İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Bartuğ Elmaz'ın menajeri Mirsad Türkcan, genç oyuncusuna uzun süredir Avrupa'da bir kulüp arıyordu. Bartuğ Elmaz, Marsilya ile sözleşme imzaladı ve İstanbul'a döndü.

Son dakika: Galatasaray'da ikinci Mustafa Kapı vakası! Genç oyuncu Marsilya ile anlaştı...

Şubat 2003 doğumlu olan Bartuğ Elmaz, 6 numara pozisyonunda görev yapıyor ve geleceğin yıldızı gözüyle bakılıyor. 18 yaşındaki futbolcunun Fransız ekibi Marsilya ile anlaşmaya vardı.

 

Güncellenme Tarihi : 31.1.2022 12:39

İLGİLİ HABERLER