Spor
  • 5.5.2013 23:15

Galatasaraylı'lar sokağa döküldü...

Galatasaray'ın Sivasspor'u 4-2 yenerek şampiyonluğunu ilan etmesi üzerine Ankaralı taraftarlar da şampiyonluğu kutlamak için Kızılay meydanında toplandı.
Galatasaray'ın 2012-2013 sezonunun şampiyonu olması üzerine Başkentte yaşayan Galatasaraylı taraftarlar da sokaklara döküldü. Ellerindeki Galatasaray bayraklarıyla Kızılay meydanına akın eden Galatasaraylı taraftarlar, Güvenpark'ta marşlar ve sloganlar eşliğinde şampiyonluğu kutluyor.

TAKSİM’DE ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

Galatararay’ın tarihinin 19’uncu lig şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından, Taksim’de bir araya gelen taraftarlar şampiyonluğu coşkuyla kutlamaya başladı.
Galatasaray, Sivasspor'u konuk ettiği maçı 4-2 kazanarak bitime 2 hafta kala tarihinin 19’uncu lig şampiyonluğunu ilan etti. Maçı izlemek üzere Taksim Beyoğlu’nda bir araya gelen taraftarlar maç bitimiyle birlikte kutlamalara başladı. Ellerinde meşalelerle tezahüratlar atan taraftarlar, kutlamalarını coşkuyla sürdürüyor.

YALOVALI GALATASARAYLILAR ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

GALATASARAY'ın Sivasspor'u 4-2 yenerek ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Yalova’daki Galatasaraylılar, şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Yalova'daki Galatasaraylılar, karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte ellerinde meşale ve Galatasaray bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı. Yalova Galatasaraylılar Derneği önünde bir araya gelen yaklaşık bin kişi ellerindeki meşale ve bayraklarla Gazipaşa Caddesi’nden Cumhuriyet Meydanı’na şampiyonluk şarkılarıyla yürüdü. Bazı taraftarlar, araç konvoyu oluşturarak 19'uncu şampiyonluğu kutlarken, renkli görüntüler oluştu. Şehrin en işlek caddeleri olan Yalı Caddesi, Fatih Caddesi ve İstanbul Caddesi’nde şarkılarla şampiyonluğu kutlayan Galatasaraylıların coşkusu, havai fişekli kutlamayla son buldu.

YOZGAT’TA GALATASARAYLILAR ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Sivasspor’u 4-2 mağlup ederek 19. şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Yozgat’ta Galatasaray taraftarı caddeye çıkarak şampiyonluğu kutladı.
Galtasaray-Sivasspor maçının tamamlanmasının ardından Yozgat’ta Cumhuriyet Meydanında toplanan Galatasaraylı taraftarlar tezahüratlarla şampiyonluğu kutladı. Bazı taraftarlar ise araçlarla konvoy oluşturup cadde ve sokaklarda korna çalarak şampiyonluk sevincini yaşadı. Yozgat’ta her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Emniyet ekipleri Cumhuriyet Meydanı çevresinde güvenlik tedbiri aldı.
Taraftarlar ligin bitmesini iki hafta kala kendilerine şampiyonluk sevinci yaşatan Galatasaray’a teşekkür etti.

KARS’TA GALATASARAY COŞKUSU

Spor Toto Süper Ligd'e Sivasspor’u 4-2 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, taraftarlarını sokaklara döktü.
Maçın bitmesiyle birlikte sokaklara dökülen sarı-kırmızılı taraftarlar Faikbey Caddesi üzerinde bulunan At Heykeli önünde şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.
Uzun araç konvoyu oluşturan taraftarlar gece geç saatlere kadar şampiyonluk sevincini yaşadı.
Galatasaray'ın dev bayrağını açan taraftarlar, meşaleler yakarak kendilerinden geçtiler. Taraftar daha sonra sessizce dağıldılar.

ARDAHAN’DA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Spor Toto Süper Lig'de 19. şampiyonluğu ilan eden Galatasaray'da Ardahanlı taraftarlar, şampiyonluk coşkusuyla sokaklara döküldü.
Ardahan’da Kongre Caddesine akın eden Galatasaray taraftarı, şampiyonluk kutlamalarına başladı.
Konvoylar oluşturarak Ardahan sokaklarında şampiyonluk turu atan taraftarlar, şampiyonluk sevincini doyasıya yaşıyor.

SİİRT’TE SARI KIRMIZI TARAFTARLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Siirt’te Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluk kutlamaları için sokaklara döküldü.
Spor Toto Süper lig 32’inci hafta maçında Sivasspor’u ağırlayan Galatasaray, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi de taraftarı sokağa döktü.
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Siirt şehir merkezinde Galatasaray forması giyen taraftarlar, sloganlar atarak trafiğe kapalı olan Güres Caddesine indi. Burada meşale yakan taraftarlar, marşlar ve tezahüratlar eşliğinde caddede tur attı.
Güvenlik önlemlerinin de alındığı caddede şampiyonluk zaferi kutlayan taraftarlara, bazı vatandaşlar apartmanların penceresinden Galatasaray bayrağı sallayarak destek verdi. Galatasaraylı taraftarlar daha sonra araçlara binerek geç saatlere kadar zafer turları atarak şampiyonluğu doyasıya kutladı.

BALIKESİR’DE ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Sivasspor’u 4-2 mağlup ederek 19. şampiyonluğunu ilan etti.
Galatasaray’ın şampiyonluğu Balıkesir’de coşkuyla kutlandı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte yüzlerce taraftar Özmerkez önünde toplanıp, Galatasaray marşlarını okudu. Sokaklara dökülen vatandaşlar araçlarla konvoylar halinde şehirde tur attı. Birbirinden renkli görüntülerin yaşandığı kutlamalara 7’den 70’e kadar bir çok vatandaş katıldı.

NUSAYBİN’DE GALATASARYLI TARAFTARLAR ŞAMPİYONLUĞU COŞKUYLA KUTLADI

Galatasaray 19. şampiyonluğunu ilan etti, Mardin’in Nusaybin ilçesinde taraftarlar şampiyonluğu coşkuyla kutladı.
Taraftarlar Çağçağ, Lozan ve 27 Mayıs Caddesinde konvoylar halinde tur attı. Dört yolda bir araya gelen taraftarlar havaiyi şampiyonluğu fişeklerle kutladı.

MİDYAT'TA ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI

 Spor Toto Süper ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğu garantileyen Galatasaray için Mardin’in Midyat ilçesinde taraftarlar araçlarıyla konvoy oluşturarak 19. şampiyonluklarını kutladılar.
Galatasaray’ın Sivasspor’u Türk Telekom Arena’da 4-2 yenmesinden sonra Midyat- Estel karayolunda yaklaşık 3 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Motorsiklet, kamyonet ve taksilerin yanısıra bazı taraftarlar da araçların önünde koşarak şampiyonluk sevincine ortak oldu.

GAZİANTEP’TE ŞAMPİYONLUK COŞKUSU 

Gaziantep’te Galatasaray taraftarları 19. şampiyonluğunu kutladı. Şehir içi trafiğini kapatan sarı kırmızılı taraftarlar davul zurna eşliğinde eğlendi.
Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında kendi sahasında Sivaspor’u 4-2 yenerek ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu garantilemesi Gaziantep’teki taraftarlarını da sevince boğdu. Sivasspor maçının bitiş düdüğü ile birlikte kentin değişik bölgelerinde toplanan Galatasaray taraftarları davul zurna eşliğinde eğlendi. Şehir içi trafiğini de kapatarak şampiyonluklarını coşkuyla kutladı. Bazı taraftarlar motosikletleri ile sevince ortak olurken, bazı taraftarlar si araçlarıyla Galatasaray bayrağı açarak, şampiyonluğu kutladı. Araçların üzerine çıkan bir çok taraftar ise tehlikeye aldırmadan gönüllerince eğlendi. Aracın üzerine çıkan bir taraftan yoğun trafik arasında düşme tehlikesi geçirdi. Gaziantepli Galatasaray taraftarları gecenin geç saatlerine kadar şampiyonluklarını kutladı.

NEVŞEHİR’DE GALATASARAY COŞKUSU 

Nevşehir’de Galatasaray taraftarları 19. şampiyonluğu havai fişeklerle kutladı. Şehir içi trafiğini kapatan sarı kırmızılı taraftarlar davul zurna eşliğinde eğlendi.
Galatasaray’ın Türk Süper Lig’inin 32. haftasında kendi sahasında Sivaspor’u 4-2 yenerek ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu garantilemesi Nevşehir’deki taraftarlarını da sevince boğdu. Sivasspor maçının bitiş düdüğü ile birlikte Atatürk Bulvarı’nda toplanan Galatasaray taraftarları davul zurna eşliğinde eğlendi. Şehir içi trafiğini de kapatarak yola dev Galatasaray bayrağı açan taraftarlar havai fişek gösterisi ile 19. şampiyonluklarını kutladı.

HAKKARİ’DE GALATASARAY COŞKUSU

Galatasaray’ın şampiyon olması Hakkari’de büyük bir coşkuyla kutlandı.
Sürekli toplumsal olaylarla gündeme gelen Hakkari’de barış sürecinin başlaması ve PKK’nin sınır dışına çekilmesi sevinci günlerdir yaşanırken, Galatasaray’ın şampiyon olması ayrı sevinç kattı. Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Sivasspor’u 4-2 mağlup ederek 19. şampiyonluğunu ilan etmesi Hakkari'nin cadde ve sokaklarını bayram havasına çevirdi.
Maçın bitmesiyle birlikte Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan Hakkarili gençler Galatasaray formalarını öperek sevinçlerini dile getirdiler. Cadde ve sokaklarda konvoy halinde dolaşan araçların korna sesleri Hakkari semalarını inletti. Taksi, minibüs, pikap ve kamyonetlerin kasasını dolduran gençler çarşı merkezinde saatlerce tur attılar. Araçlardan inen gençler sevgi gösterilerinde bulundular.

BATMAN'DA GALATASARAY TARAFTARLARININ ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

Galatasaray taraftarları Batman’da sokakları karnavala çevirdi.
Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Sivasspor'u 4-2 mağlup eden sarı-kırmızılı ekip ligin bitimine 2 hafta kala 19. şampiyonluğunu resmen ilan etti.
Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan maça sarı-kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösterirken, maçın bitiş düdüğü ile birlikte de büyük sevinç yaşadılar.
Galatasaray taraftarları Batmanda maçın bitiş düdüğü ile beraber önceden hazırladıkları bayrak ve filamalarını alarak şehrin en işlek caddesine çıktı. Şampiyonluk sloganları atan taraftarlar Turgut Özal bulvarını çift yönü olarak trafiğe kapattı. Uzun araç konvoyu ile korna çalarak takımlarının şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar saatlerce caddelerde tur attı.

GALATASARAY TARAFTARI KİLİS’TE ŞAMPİYONLUK TURU ATTI

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında kendi sahasında Sivasspor’u 4-2 yenerek 19. şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra Kilis’te taraftarlar sokaklara döküldü.
TT Arena'da oynan maçta Galatasaray’ın Sivasspor’u 4-2 yenerek şampiyon olması üzerine, taraftarlar Kilis’te Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi. Meşaleleri yakan taraftarlar, tezahüratlarla takımlarını destekleyerek Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlamaya başladı. Kent merkezinde yüzlerce motosikletli Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluk turu atarken, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çeşitli şubelerden yüzlerce polis kent merkezinde geniş güvenlik önlemi aldı. Taraftarların kalabalık olduğu yerlerde olay çıkmaması için Çevik Kuvvet geniş güvenlik önlemleri aldı.

KAYSERİ’DE ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

 Galatasaray’ın şampiyon olmasını Kayseri’de binlerce taraftar coşku içinde kutladı.
Galatasaray’ın Sivasspor ile karşı karşıya geldiği maçı taraftarlar kafelerde heyecan içinde izledi. Galatasaray’ın attığı gollerle kendinden geçen taraftarlar, maçın bitimi ile birlikte Kayseri’nin sokaklarına indi.
Bir çok taraftar otomobillerle konvoy oluşturarak Sivas Caddesi’nde şampiyonluğu kutlarken, bir çok taraftar da ellerinde bayraklarla Cumhuriyet Meydanı’na akın etti.
Galatasaray’ın 19. Şampiyonluğunu elde etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden taraftarlar, “Büyük bir mutluluk içindeyiz. Bize bu şampiyonluğu getiren takımın futbolcularına çok teşekkür ediyoruz. En büyük Galatasaray” diye konuştu.

ÇORLU'DA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Galatarasaray'ın Türk Telekom Arena'da oynadığı maçın ardından ligin bitimine 2 hafta kala Spor Toto Süper Lig`de şampiyonluğu garantilemesi ve 19. şampiyonluğuna erişmesi Çorlu`da ki Galatasaraylıları sokaklara döktü.
Çorlu`da Cumhuriyet ve Atatürk Meydanlarında toplanan yüzlerce Galatasaray taraftarı, meşaleler, havai fişekler ve tezahüratlarla şampiyonluk coşkusunu yaşadılar. Araçları ile Çorlu caddelerinde konvoy oluşturan taraftarlar ise taraftarların coşkusuna klakson sesleri ile eşlik ettiler.

GÜMÜŞHANE'DE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI

 Spor Toto Süper Lig'de ligin bitimine iki hafta kala Sivasspor’u 4-2 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray için Gümüşhane’de taraftarlar kutlama yaptı.
Müsabakanın son düdüğünün çalmasının ardından maçı izledikleri salonlardan ve evlerden akın akın Fatih Parkı önünde toplanan grup daha sonra Cumhuriyet caddesi, Atatürk Caddesi ve Zafer Meydanı yönünde sürekli araç konvoyu ve yürüyüş gerçekleştirdi. Slogan atıp, meşale yakarak yürüyen gruba evlerinin pencerelerinden izleyen vatandaşlar da eşlik ederken, bazı sokaklarda balkonlarında Galatasaray bayrağı bulunan evlerin önünde gruplar durarak slogan attı.
Yürüyüş sırasında caddelere maytap gibi patlayıcı madde atan bazı taraftarlar ise emniyet güçleri tarafından Köprübaşı Polis Merkezine götürüldü.
Yaklaşık 1 saat boyunca Gümüşhane caddelerini gezen grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

MANİSALI GALATASARAYLILAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Sivaspor'u 4-2 yenerek ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın taraftarları Manisa'da sokaklara döküldü.
Maçın son düdüğüyle sokaklara dökülen Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluğu havuza atlayarak kutladı. Manolya Meydanı'nda toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar meşale yakarak söyledikleri marşlarla takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Bazı taraftalar ise Manolya Meydanı'nda bulunan süs havuzuna atlayarak şampiyonluk sevincini yaşadı. Şampiyonluk sloganları atan taraftarlar Mustafa Kemal Paşa Caddes'ini bir süre trafiğe kapattı. Daha sonra yürüyüşe geçen sarı-kırmızılı taraftarlara bazı araç sürücüleri de klakson çalarak destek verdi.

EDİRNE’DE ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Galatasaray’ın, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Sivasspor’u 4-2 mağlup ederek 19. şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Edirne sokakları karnaval yerine döndü.
Maçın bitiş düdüğünün ardından sokaklyara dökülen Galatasaray taraftarları cadde ve sokakları trafiğe kapattı, yoldan geçen bazı araçları salladılar. Taraftarlar Fenerbahçe aleyhine sloganlar atarken kutlamalar geç saatleri kadar sürdü.

ÇORLU SARI-KIRMIZI OLDU

Çorlu'da Cumhuriyet ve Atatürk Meydanı'nda toplanan yüzlerce Galatasaraylı taraftar meşaleler ve havai fişeklerle 19. şampiyonluğu coşkuyla kutladılar.
Galatasaray'ın ligin bitimine 2 hafta kala Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu garantilemesi ve 19. şampiyonluğuna ulaşması Çorlu'da ki sarı-kırmızılı taraftarları sokaklara döktü. Çorlu’da kutlamaların merkezi Atatürk meydanı ve Cumhuriyet meydanı oldu. Araçlarla konvoy yapan çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar trafiği durma noktasına getirdiler. Araçları ile Çorlu caddelerinde konvoy oluşturan taraftarlar ise taraftarların coşkusuna klakson sesleri ile eşlik ettiler.

ISPARTA’DA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU
Galatasaray-Sivasspor maçının son düdüğüyle birlikte Isparta’da sarı kırmızılı taraftarlar şampiyonluk coşkusunu yaşadı.
Konvoy oluşturan taraftarlar sarı kırmızı bayraklarla şehir turu attı. Emniyet, olası kaza ve asayiş olaylarının önüne geçmek için geniş tedbirler aldı. Isparta’da kutlamaların asıl adresi Hükümet Meydanı oldu. Kafeler Caddesi’nde toplanan taraftarlar tezahüratlar eşliğinde Hükümet Meydanı’na geldi. Yüzlerce taraftar davul ve meşaleler eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Isparta’da kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

GALATASARAY TARAFTARINDAN ŞAMPİYONLUK TURU
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında TT Arena’da oynanan Galatasaray – Sivasspor maçında Galatasaray rakibini 4-2 yenerek şampiyon olması üzerine, taraftalar Kırklareli Vilayet Meydanı’nda bir araya gerek 19. şampiyonluğunu kutladı.
Vilayet Meydanı’nda toplanan taraftarlar buradan İstasyon Caddesi, Fevzi Çakmak bulvarında şampiyonluk kutlamalarını meşale yakarak, tezahürat atarak kutladı.

“POLİSTEN KIRKLARELİ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ ÖNÜNDE SIKI ÖNLEM”
Kırklarelili Galatasaray taraftarı Karacaibrahim Mahallesi’nde bulunan Kırklareli Fenerbahçeliler Derneği önüne gelerek, “Şike yapsana Aziz Yıldırım“ diye sloganlar attı. Polis taraftarı ikna ederek buradan uzaklaşmasını sağlarken, polisin geniş güvenlik önlemi alması olası bir kötü durumu engelledi.
Kırklareli’deki şampiyonluk kutlamalarına 7’den 70’e Galatasaray’a gönül verenler katıldı. 

KONYA'DA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU
 

GALATASARAY, Sivasspor karşısında 4-2 galip ayrılmasıyla birlikte ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Konyalı, Galatasaray taraftarı ise şampiyonluğu Zafer Meyda'ında coşkuyla kutladı.

19'uncu kez şampiyonluk koltuğuna oturan Galatasaray'ın, bu yıl şampiyonluğunu erken ilan etmesiyle taraftarlarda erkendan kutlama yaptı. Konyalı binlerce Galatasaray tarafları ellerinde takımlarının bayrağı, sırtlarında formalarıyla Zafer Meydanı'nda biraraya geldi. Bu arada bir grup Torku Konyaspor taraftarı da, Galatasaraylı taraftarın kutlama yapmasını engellemek istedi. Polis, Konyasporlu taraftarı uzaklaştırdı. Taraftar yeniden gelince bu kez Galatasaraylılar, Konyaspor taraftarını uzaklaştırdı. Ardından sarı kırmızılı taraftarlar meşale, davul ve zurnalar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Bazı taraftarlarda araçlarıyla konvoy oluşturarak şampiyonluk kutlamasına katıldı. Takımının tezahuratlarını yapan taraftar, saatlerce kutlama coşkusu yaşadı. 

KONYA'DA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU
 

GALATASARAY, Sivasspor karşısında 4-2 galip ayrılmasıyla birlikte ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Konyalı, Galatasaray taraftarı ise şampiyonluğu Zafer Meyda'ında coşkuyla kutladı.

19'uncu kez şampiyonluk koltuğuna oturan Galatasaray'ın, bu yıl şampiyonluğunu erken ilan etmesiyle taraftarlarda erkendan kutlama yaptı. Konyalı binlerce Galatasaray tarafları ellerinde takımlarının bayrağı, sırtlarında formalarıyla Zafer Meydanı'nda biraraya geldi. Bu arada bir grup Torku Konyaspor taraftarı da, Galatasaraylı taraftarın kutlama yapmasını engellemek istedi. Polis, Konyasporlu taraftarı uzaklaştırdı. Taraftar yeniden gelince bu kez Galatasaraylılar, Konyaspor taraftarını uzaklaştırdı. Ardından sarı kırmızılı taraftarlar meşale, davul ve zurnalar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Bazı taraftarlarda araçlarıyla konvoy oluşturarak şampiyonluk kutlamasına katıldı. Takımının tezahuratlarını yapan taraftar, saatlerce kutlama coşkusu yaşadı. 

SAMSUN'DA ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI
 

SAMSUN’da, Galatasaray’ın şampiyonluğunu taraftarlar coşkuyla kutladı. Bazı Samsunsporlu taraftarlar ise sarı kırmızılılara tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig’in 32’inci haftasını Sivasspor’u mağlup ederek 19’uncu şampiyonluğunu ilan eden Galatasaraylı taraftarlar doyasıya kutladı. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte İstiklal Caddesi’ne giden sarı-Kırmızılı taraftarlara bazı Samsunsporlu taraftarlar engel oldu. “Burası Samsun İstanbul değil” tepkilerini dile getiren Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, İstiklal Caddesi’nde sevinç gösterisi yapılmasına müsaade etmedi.

İstiklal Caddesi’ne gelen Çevik Kuvvet ekipleri, olayların büyümesine müsaade etmedi. Güvenlik önlemleri alan Çevik Kuvvet ekipleri, İstiklal Caddesi’ni trafiğe kapattı.

İZMİR SARI- KIRMIZI RENKLERE BÜRÜNDÜ
 

 Spor Toto Süper Lig'de, Galatasaray'ın en yakın rakibinin 7 puan önünde girdiği haftada aldığı Sivasspor galibiyetiyle matamatiksel olarak şampiyonluğunu garantilemesi üzerine, taraftarları İzmir'de sokaklara döküldü. Kentin caddeleri sarı- kırmızı renklere bürünürken, şampiyonluk sevinci coşkuyla kutlandı.

İlk iki sırayı paylaşan Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları, takımlarının Spor Toto Süper Lig'in 32'inci haftasında oynadığı maçları nefes almadan izledi. Kafe, bar, restoran ve evlerindeki televizyonlarda izlenen maçlar, dikkatle takip edildi. Fenerbahçe taraftarlarının şampiyonluk için son ümidi Galatasaray'ın Sivas karşısında aldığı 4-2'lik galibiyet ile son buldu. Matamatiksel olarak Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesi üzerine, tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de taraftarlar sokak, cadde ve kentin önde gelen meydanlarına döküldü. Yollarda uzun konvoylar oluştu. Takımlarının bayrak, forma ve flamalarını taşıyan Galatasaraylılar, kenti sarı- kırmızı renklere bürüdü. Cumhuriyet ve Gündoğru Meydanları'nda biraraya gelen taraftarlar solaganlar attı, havai fişek patlattı. Davul ile zurna eşliğinde bazı taraftarlar, şampiyonluğu göbek atarak kutladı. Eğlencelerin sabaha kadar sürmesi beklenirken, şuana kadar kutlamalarda herhangi bir olusuzluğun yaşanmadığı bildirildi.

TRAKYA’DA SARI KIRMIZI ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

 SPOR Toto Süper Ligi’nde bitime 2 hafta kala Sivas’ı kendi sahasında yenerek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da taraftarlarını sokaklara döktü. Konvoy sarı kırmızılılar Galatasaray’ın 19’ncu şampiyonluğunu gönüllerince kutladı.

Edirne’de televizyondan maçı izleyen sarı kırmızılı takımın taraftarları maçın bitiş düdüğü ile birlikte sokaklara döküldü. Zübeyde Hanım Caddesi’nde bir araya gelen yaklaşık 3 bin kişilik taraftar grubu ellerinde bayraklarla meşaleler yakarak 19’ncu şampiyonluğu doyasıya yaşadı. Yolu trafiğe kapatan sarı kırmızılı ekibin taraftarları geçmeye çalışan araçları da salladı. Polis ekiplerinin uyarlarına rağmen yoldan çekilmeyen taraftarlar yolun kapanmasına neden oldu. Şampiyonluğu araçlarında kutlayanlar uzun konvoylar oluşturdu. Ellerinde bayraklarla araçlarının üzerlerine çıkan sarı kırmızılı ekibin taraftarları şehir sokaklarında şampiyonluk turu attı.

TEKİRDAĞ’DAKİ SARI-KIRMIZI COŞKU

Galatasaray’ın galibiyetle biten karşılaşmasının ardından Tekirdağ’daki taraftarlar sokaklara akın etti. Maçın bitiş düdüğü ile beraber ellerinde bayraklarla sokaklara çıkan taraftarlar, sahil yolunu trafiğe kapattılar. Yüzlerce Galatasaray taraftarı, meşaleler, havai fişekler ve tezahüratlarla şampiyonluk coşkusunu yaşadı. Araçları ile Tekirdağ caddelerinde konvoy oluşturan taraftarlar klakson sesleri ile eşlik etti.

TARAFTARLAR YOLU KAPATTI

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde şampiyonluk kutlamalarının merkezi ise Atatürk Meydanı oldu. Maçın bitmesinin ardından ellerinde bayraklarla meydana çıkan Galatasaraylı taraftarlar meşaleler yakarak şampiyonluklarını kutladı. Araçlarla konvoy yapan çok sayıda sarı kırmızılı takımın taraftarı trafiği durma noktasına getirdi. Kutlamalarda polis geniş güvenlik önlemi alırken, taraftarların Atatürk büstüne çıkmasına izin verilmedi.

KIRKLARELİ’DEKİ KUTLAMALAR

Kırklareli’nde vilayet meydanında maç sonunda toplanan 2 bin kadar Galatasaraylı taraftarlar ellerinde meşaleler takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Ellerinde bayraklar ve meşalelerle birlikte sloganlar atan sarı kırmızılı taraftarları araçlarla konvoylar yaparak şehirde tur attı.

ADANA'DA GALATASARAY SEVINCI
GALATASARAY'ın Sivasspor'u sahasında 4-2 mağlup ederek, şampiyonluğunu ilan etmesi Adana'da sarı kırmızılı taraftarlar tarafından coşkuyla kutlandı.

Araçlarıyla konvoya çıkan taraftarlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sarı kırmızılı bayraklar eşliğinde takımlarına tezahüratlarda bulundu. Şehrin en işlek caddeleri Fenerbahçelilerin sevinç gösterile ile renklendi.

GAZİANTEP, ŞANLIURFA VE ADIYAMAN’DA ŞAMPİYONLUK ÇOŞKUSU
 

SPOR Toto Süper Lig'in 32’nci haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Sivasspor'u 4-2 mağlup ederek, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray’ın şampiyonluğu Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman’da vatandaşlar tarafından coşkuyla kutlandı. Şanlıurfa’daki kutlamalarda Galatasaray bayrağının sarıldığı ‘at arabası’ vatandaşların ilgi odağı oldu.

Gaziantep'te maçın ardından binlerce kişi, sokağa dökülerek araçlarıyla konvoy oluşturdu. Klakson çalarak şampiyonluğu kutlayan sarı-kırmızılı taraftar grubu, Gaziantep Üniversitesi önü ile şehir merkezinde farklı noktalarda bir araya geldi. Meşale yakan ve havai fişek atan taraftarlar, halay çekerek takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Olaysız geçen kutlamalar, gece geç saatlere kadar sürdü.

ŞANLIURFA’DA MEŞALELİ KUTLAMA

Şanlıurfa'da binlerce Galatasaray taraftarı maçın bitiş düdüğü ile birlikte takımlarının şampiyonluğunu kutlamak için Atatürk Bulvarı'nda toplandı. Üzerlerinde Galatasaray forması bulunan yüzlerce taraftar bulvarı araç trafiğine kapattı. Kalabalık grup, meşaleler yakarak şampiyonluğu gece saatlerine kadar kutladı. Kutlamalar sırasında bulvara getirilen ve üzerinde Galatasaray bayrağı sarılan ‘at arabası’ taraftarların büyük ilgisini gördü.

ADIYAMAN’DA TARAFTAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Adıyaman'da yüzlerce taraftar, takımlarının şampiyonluğunu kutlamak için Sümer Meydanı'nda bir araya geldi. Meydanda toplanan çoğunluğu üzerinde Galatasaray forması bulunan taraftarlar, meşaleler yakıp takımları lehine sloganlar attı. Araçlarıyla kutlamalara katılan vatandaşlar, trafikte uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.

ŞIRNAK'TA GALATASARAYLILAR ŞAMPİYONLUĞU HAVAİ FİŞEKLERLE KUTLADI
GALATASARAY'ın kendi evinde Sivasspor'u 4-2 yenerek, sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu garantilemesi, Diyarbakır başta olmak üzere Şırnak ve Mardin'de coşkuyla kutlandı.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Diyarbakır merkez Yenişehir Mahallesi, Ofis semtindeki Ekinciler Caddesi'nde bir araya gelen sarı kırımızılı taraftarlar, zafer işaretleri arasında, "Yaşasın Cimbombom" ve "Yaşasın Galatasaray" anlamına gelen Kürtçe olarak "Biji Cimbom bom, biji Galatasaray" tezahüratları yaptı.

Araçlarıyla konvoy halinde şehir turu atan sarı kırmızılı taraftarlar, zafer işaretleri yaparak, siren çaldı.

Kısa bir süre sonra da, aynı yere gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Diyarbakırspor taraftarları da, Bursaspor'a yönelik küfürlü tezahüratlar yaptı. Galatasaray taraftarları ile Diyarbakırsporlu taraftarlar arasında zaman zaman kısa süreli arbedeler yaşanmasına rağmen olaylar büyümeden yatırşıtırıldı.

Ekinciler Caddesi üzerinde bulunan erkek öğrenci yordunda kalan üniversite öğrencileri de bugün Şampiyonluğunu ilan eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor bayraklarını balkonlardan sallayarak, kendi takımları lehinde tezahüratlar yaptı. Ofis-Bağlar kavşağında trafiği saatlerce kapatan sarı kırmızılı taraftarlar meşaleler yakarak, havai fişek gösterisi yaptı. Davul zurna eşliğinde halay çeken taraftarlar, geç saatlere kadar şampiyonluğu kutladı.

Mardin ve Şırnak'ta da maçın bitiş düdüğü ile sarı-kırmızı bayraklarını alan, formalarını giyen taraftarlar, araçlarıyla caddelerde konvoy halinde tur attı.

Uzun yıllardan sonra, devam eden çözüm sürecinin verdiği rahatlıkla Şırnak'ta sokağa çıkan Galatasaray taraftarları, meşale ve havai fişeklerle şampiyonluğu kutladı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar uzun süre sevinç tezahüratları yaptı.

ALANYA SOKAĞA DÖKÜLDÜ
ANTALYA’nın Alanya İlçesi’nde binlerce Galatasaraylı taraftarlar 19’uncu şampiyonluğu İskele ve Atatürk Caddesi’nde kutladı.

Galatasaray’ın 4-2 kazandığı Sivasspor maçının bitiş düdüğünün ardından binlerce sarı kırmızılı taraftar forma ve bayraklarla kutlamalara katıldı. Atatürk Caddesi’nde oluşan otomobil ve motosikletli konvoy renkli görüntüler oluştururken, Bostancıpınarı Kavşağı’nda toplanan yüzlerce taraftar yolu araç trafiğine bir süre kapattı. Davul çalarak tezahüratlar eşliğinde tarihi Kızılkule önüne yürüyen sarı kırmızılı taraftarlar, burada meşale yakarak şampiyonluğu kutladı. Barların yer aldığı Gazipaşa Caddesi’nde toplanan taraftarlar ise davul-zurna eşliğinde eğlendi.

ANTALYA'DA RENKLİ ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI
 

SPOR Toto Süper Lig’de bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Galatasaraylı taraftar sokağa döküldü.

Bugün saat 20.00 başlayan Galatasaray-Sivasspor maçının 4-1’lik skorla bitmesinin ardından matematiksel olarak şampiyonluğu garantileyen Galatasaraylı taraftarlar sokağa döküldü. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Cumhuriyet Meydanı’na toplanın 5 bini aşkın taraftar sevinç gösterilerinde bulundu. Meşaleler ve bayraklarla meydanı sarı-kırmızı renge boyayan Galatasaraylı taraftarlar 19’uncu şampiyonluğun tadını çıkardı.

BAYRAKÇILARIN İŞİNE YARADI

Araçlarıyla trafiği kilitleyen vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı’na konvoy oluşturarak burada bekleyenleri selamladı. Bu arada günler öncesinden hazırlık yapan satıcılar, ellerinde onlarca Galatasaray bayrağı ile meydana indi. Adeta kapış kapış satılan bayraklar, ilerleyen saatlerde karaborsaya düştü. Maç öncesi 25 Lira’dan satılan bayraklar maçın ardından 100 lirayı buldu. Genciyle yaşlısıyla sokağa dökülen taraftarların şampiyonluk kutlamaları gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

ERZURUM’DA GALATASARAY COŞKUSU
Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'u 4-2 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, taraftarlarını sokaklara döktü.
Maçın bitmesiyle birlikte sokaklara dökülen sarı-kırmızılı taraftarlar Cumhuriyet Caddesi üzerini trafiğe kapatarak Havuzbaşı Atatürk anıtı önünde şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Uzun araç konvoyu oluşturan taraftarlar gece geç saatlere kadar şampiyonluk sevincini yaşadı. Sarı- kırmızılı taraftarlar müzik eşliğinde uzun süre halaylar çekerek doyasıya eğlendiler. Galatasaray'ın dev bayrağını açan taraftarlar, meşaleler yakarak kendilerinden geçtiler. Taraftar daha sonra sessizce dağıldılar.
Öte yandan anne ve babasıyla birlikte şampiyonluk coşkusuna üzerindeki forma ile araç konvoyuna katılarak kutlayan 8 aylık bir bebek ise Türkiye’de objektiflere yansıyan en küçük yaş grubu oldu.

TEKSAS, GALATASARAYLILARIN SEVİNCİNE İZİN VERMEDİ

Galatasaray taraftarları şampiyonluk sevincini Bursa'da yaşayamadı. Bursaspor taraftarları kent merkezinde Galatasaray bayrakları ve formalarıyla şampiyonluk sevinci kutlayanları tartakladı, araçlara saldırdı. Polis, Bursaspor taraftarlarını coplarken, bir kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Galatasaray'ın ligin bitimine 2 hafta kala 19.şampiyonluğunu ilan etmesi Bursa'da da sarı kırmızılı fanatikleri sokaklara döktü. Araçlarında bayrak sallayan ya da sarı kırmızı forma giyen Galatasaraylılar Bursasporluların hışmına uğradı. Stadyum Kavşağı'nda toplanan Bursasporlular, Atatürk Caddesi, Altıparmak ve Kent Meydanı'nda Galatasaraylılara bu sevinci yaşatmadı.
"Cimbom pabucu yarım çık dışarıya oynayalım" , "Şampiyon Bursaspor" sloganları atan Teksaslılar Atatürk Caddesi'nde birkaç aracı salladı. Bir Galatasaray taraftarı linç edilmekten son anda kurtuldu. Olaylar yaşanması üzerine çevik kuvvet Bursaspor taraftarlarını copladı, bir kişiyi gözaltına aldı. Taraftarlar, daha sonra Altıparmak, Çarşamba ve Kent Meydanı'nda Galatasaray bayrakları ile formalı kişilere tepki gösterdi. Çok sayıda Galatasaray formasına el koyan yeşil beyazlı taraftarlar bunları Kent Meydanı'nda ateşe verdi.
Stadyum karşısındaki Arap Parkı'nda da Bursaspor taraftarları ile onları coplayan çevik kuvvet arasında kovalamaca yaşandı.
Öte yandan Galatasaray taraftarları Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvari ile Görükle'de doyasıya şampiyonluğu kutladı. Her iki semtte de 2-3 bin kişilik gruplar meşale yakarak Galatasaray sloganları attı. Polis, iki noktada da geniş güvenlik önlemi aldı.

KARABÜK’TE GALATASARAY COŞKUSU
Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor’u 4-2 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, taraftarlarını sokaklara döktü.
Maçın bitmesiyle birlikte sokaklara dökülen cim bom taraftarları Karabük ve Safranbolu’da şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Uzun araç konvoyu oluşturan cim bom taraftarları gece geç saatlere kadar şampiyonluk sevincini yaşadı. Galatasaray’ın bayraklarını açan taraftarlar, meşaleler yakarak kendilerinden geçtiler. Taraftar daha sonra sessizce dağıldılar.

KARS’TA GALATASARAY COŞKUSU
Spor Toto Süper Ligde Sivasspor’u 4-2 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, taraftarlarını sokaklara döktü.
Maçın bitmesiyle birlikte sokaklara dökülen cim bom taraftarları Faikbey Caddesi üzerinde bulunan At Heykeli önünde şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Uzun araç konvoyu oluşturan cim bom taraftarları gece geç saatlere kadar şampiyonluk sevincini yaşadı. Galatasarayın dev bayrağını açan taraftarlar, meşaleler yakarak kendilerinden geçtiler. Taraftar daha sonra sessizce dağıldılar.

VAN’DA TEHLİKELİ ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI
Van’da, Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlayan bir sürücünün tehlikeli gösterisi yürekleri ağızlara getirirken, Türk bayrağının açılması ise kısa süreli gerginliğe neden oldu.
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray’ın TT Arena'da konuk ettiği Sivasspor'u 4-2 mağlup ederek 19. şampiyonluğuna ulaşmasıyla Vanlı taraftarlarda sokağa döküldü. Ellerinde takımlarının bayrakları ve meşaleler eşliğinde slogan atan taraftar, kentin en işlek caddeleri olan Cumhuriyet ve Maraş caddelerinde tur attı. Zaman zaman çalan zurna eşliğinde halaylar da çeken taraftarlar, yoldan geçen araçları da uzun uzun salladı. Cumhuriyet ve Maraş caddelerinin kesiştiği Soydan Kavşağı’nda bir sürücünün aracıyla küçük daireler çizerek yaptığı gösteri ise adeta yürekleri ağızlara getirdi.

 

 

 

 


 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:37

İLGİLİ HABERLER