Gündem
  • 13.2.2015 23:16

Cübbeli'den Kabir Azabı'ndan koruyan kefen

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün ismiyle “Kabir azabından koruyan kefen satıldığı” iddiası, Cübbeli’nin yalanlamasına rağmen doğru çıktı.

Kişiyi kabir azabından koruduğu ileri sürülen kefenle ilgili olarak, böyle bir ürünün satışında yer almadığını söyleyen Cübbeli Ahmet’in yeni görüntüleri durumun öyle olmadığını gösteriyor.

Cübbeli Ahmet söz konusu sohbetinde, kişiyi kabir azabından koruyacak kefenin özelliklerini anlatıyor, hatta satın alabilecekleri mağazanın adını bile veriyor.

Cübbeli Ahmet’in iddiasına göre kişiyi kabin azabından koruyor hatta sorgu meleklerinin sorularına rahat cevap vermelerini sağlıyor.

CÜBBELİ “ULAN NE ALAKASI VAR” DEMİŞTİ

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün fotoğrafıyla satış yapan bir şirket Ünlü’nün de kullandığını iddia ettiği ürünleri satışa çıkarmıştı. Ahmet Hakan ile konuşan İhsan Eliaçık o ürünü şöyle anlatmıştı:
“İnternette ‘CAH ürünleri’ var. Satışta… Cüppeli Ahmet Hoca ürünleri yani… Cüppeli Ahmet’in haberi var mı, yoksa adını mı kullanıyorlar bilmiyorum. Eğer adını kullanıyorlarsa mahkemeye versin. Eğer kendisininse açıklamasını yapsın. Orada satılan ürünlerden biri ‘yakmayan kefen’. Ceylan derisine Allah’ın isimlerini yazıyorsun, onunla kefenleniyorsun ve kabir azabındaki ateşten korunuyorsun.Böylece 70 liralık kefen, oluyor sana 370 lira. Bu nedir kardeşim?

cubbeli

Bu konu ile ilgili Ahmet Mahmut Ünlü sosyal medya hesabından açıklama yapıp “Allah-ü Teala istismar edenlere fırsat vermesin” şeklinde konuşmuş, böyle bir şeye karşı olduğunu ve bunlardan olmadığını söylemişti:

“Kefen kabir azabından koruyormuş, bu yanmaz kefenmiş. Ya ulan yanmakla ne alakası var? Yandıktan sonra yanmaz maddeye koysan da için yanıyor. Allah-u Teala zaten adamın için yakıyor. Ne saçma sapan adamlar.”

“KABİR AZABINDAN KORUYOR”

Cübbeli’nin yeni çıkan sohbeti ise o kefenin üzerinde hangi dualar yazıldığı ve nerede satıldığı tek tek açıklanıyor.

İşte Cübbeli’nin o sözleri:

“Yazılırsa, o kişi mezarında korkmaz, kabrine cennetten bir pencere açar, cennet bahçelerinden bir bahçe yapar. Bu rivayetle amel etmek isteyenler, önceden yazdırmalı, yakınlarına da vasiyet yapmalı. Kefenin yerini de öğretmeli ki çünkü onlar telaştan başka bir kefen bulurlar. Bak benim kefeni burada demeli. Hazırlamalı. Bu ismi şerifi yazdık bu kefene. İkinci olarak, bu ismi şerifi ya Kabe örtüsüne ya da ceylan derisine yazılmalı. Herkese Kabe örtüsü bulacak durumumuz yok. Benim kendime göre bir parçam var. Bayağı bu konuda bir bohça hazırladım ben. Telaştan beni de gömerler, sonradan açamazlar. İyi bir vasiyet yapmak gerekiyor.

Bu isimlerin hepsi bu kefende mevcuttur. Biri kağıda yazılıdır, kişinin göğsüne konulacak. Biri kefene yazılıdır, biri de ceylan derisine yazılıdır. Bu da size gelmiştir. Çarşamba’daki dükkanda hazır olmak üzere. Belki de hazırlanmıştır, sorarsınız. Kadın ve erkek farklıdır. Hepsi aynı değil.”

İşte Cübbeli Ahmet’in skandal videosu:

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:10

İLGİLİ HABERLER