Asayiş
  • 24.10.2012 14:32

"Eşim eve bakmıyor, ama fuhuşa gidiyor"

FATİH KEÇE -YUSUF KOYUN
ADANA (İHA) - Adana'da 4 çocuk annesi E.K. (44), eşi devlet memuru olmasına rağmen geçim sıkıntısı çekmeye başladı. Eşine söylemesine rağmen geçim sıkıntısından kurtulamayan kadın eşini takip etmeye başladı. Kadın yaptığı takipte eşinin sürekli bir güzellik salonuna gittiğini gördü. Eşine ne yaptıysa güzellik salonuna gitmesini engelleyemeyen ve 4 çocuğuyla birlikte ekonomik olarak zor durumda kalan kadın, Adana Emniyet Müdürlüğü'nden yardım istedi. Kadın, BİMER'e mail atarak, "Eşim 4 çocuğuma ve bana bakmıyor. Bizi ekmeğe muhtaç etti. Eşim bir güzellik salonuna giderek burada fuhuş yapıp aldığı maaşını burada harcıyor. Ne olur bana ve çocuklarıma yardım edin. Benim elimden bir şey gelmiyor" dedi. Bunun üzerine BİMER'de görevli polis memurları konuyu Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği'ne iletti. Ahlak polisleri, adresini aldıkları güzellik salonunu takibe başladı. 20 gün yapılan takip sonucunda güzellik salonundan çıkan 3 erkek, polisler tarafından alındı.
Şahıslar, güzellik salonuna masaj amaçlı geldiklerini ancak güzellik salonu sahibi Serpil D'nin (44) masaj yapan kadınların fuhuşta yapabileceğini söylemesi üzerine 50 lira vererek fuhuş yaptıklarını söyledi. Şahıslar 50 lira da masaj için ödeme yaptıklarını kaydetti. Bunun üzerine polis, güzellik salonu sahibi Serpil D'yi gözaltına aldı.
Şahıs sorgusunda fuhuş yaptırmadığını ileri sürdü. Ancak fuhuş ve masaj yapan kadınlar sorguya alındı. Sorguda kadınlar işsiz oldukları için güzellik salonunda bin lira maaşla işe başladıklarını bir süre sonra güzellik salonu sahibinin 20 lira artı para karşılığında fuhuş yapmalarını istediğini kendilerinin de işsiz kalmamak için kabul ettiklerini belirtti. Ayrıca güzellik salonu sahibinin müşterilerine sürekli "bugün gelmediniz, hiç uğramıyorsunuz, yeni kızlar geldi" diye mesaj attığı belirlendi.
Güzellik salonu sahibi yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şahıs tutuklandı.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 13:11

İLGİLİ HABERLER