Yaşam
  • 3.8.2013 02:23

Karısı gözünün önünde boynuzlamış!..

Uyarlamaları Türkiye'de de yayınlanan Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent gibi yarışmaların yaratıcısı Simon Cowell, en yakın arkadaşının karısını hamile bıraktı.

Olayın kahramanlarının bir yıla yakın süredir sakladığı ve 'söylenti' olarak kabul edilen bu çarpıcı olayı Cowell'ın annesi Julie doğruladı. Julie Cowell, bir torunu olacağı için mutluluk duyduğunu söyledi.

53 yaşındaki Cowell'ın bir bebek beklediği ABD'li sosyetik Lauren Silverman, ünlü TV'cinin yakın arkadaşlarından biri olan işadamı Andrew Silverman'ın eşi.
Sürekli olarak ünlü işadamının yatında tatil yapan Simon Cowell, arkadaşının gözü önünde karısını ayartmış.Yatında karısıyla Simon Cowell'u hep yalnız bırakan işadamı Andrew Silverman boynuzlanmaya adeta davetiye çıkarmış.
Magazin basını yılın olayının yeni görüntülerini yayınladı.Fotoğraflarda Simon Cowell ile Lauren Silverman'ın adamın yatında öpüştükleri görülüyor.
Kocasının yakın arkadaşı olan yapımcı Simon Cowell ile ilişkisinden hamile kalan Lauren Silverman, kocasının yaşadığı ilişkiyi bildiğini ve tepki göstermediğini açıkladı.İngiliz televizyon yapımcısı ve kocası Andrew Silverman’ın yakın arkadaşı Simon Cowell’dan hamile kalan ABD’li sosyetik Lauren Silverman, kocasının kendisine karşı ilgisiz olduğunu ve başka kadınlarla ilişki yaşadığını söyledi.36 yaşındaki sosyetik isim, “Kocamı aldatmadım. O, Simon ile ilişkimizi biliyordu. Kocam Andrew, dünyayı dolaşıp kızlarla yatında parti veriyordu. Benim ilişkimi de dert etmiyordu” dedi.



HABERVİTRİNİ ÖZEL
İŞTE O GÖRÜNTÜLER..

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:59

İLGİLİ HABERLER