Yaşam
  • 4.10.2012 01:10

Soyunma odasında 13 yaşındaki kızla seks

İngilizlerin ünlü televizyon ve radyo sunucusu Jimmy Savile'nin ölümünün ardından seri tecavüzcü olduğu ortaya çıktı.84 yaşında ölen sapık herifin yayına çıkmadan küçük kızlara tecavüz ettiği ortaya çıktı.
Karin Ward adındaki bir kadın canlı yayına çıkarak kendisine yapılan tecavüzü ve sapık herifin küçük kızlara tecüvüzünü ayrıntılarıyla aktardı.
O dönemde BBC'de şov yaptıklarını anlatan Karin Ward, "BBC'nin soyunma odasında şarkıcı Gary Glitter ve Jimmy Savile vardı.İçeriye girdiğimde birisinin kucağında 13 diğerinin kucağında 14 yaşında iki kız vardı.Kızların külotları çıkartılmıştı.Sandalyede oturarak seks yapıyorlardı.Sonradan öğrendim ki bu ikisi aynı odada sürekli küçük kızlarla grup seksi yapıyormuş" dedi.
Jimmy Savile'ya, Kraliçe tarafından SİR ünvanı verilmişti.
Özel bir kanal tarafından yayınlanan belgeselde, 84 yaşında hayatını kaybeden ünlü televizyon ve radyo sunucusu Jimmy Savile hakkında tecavüz iddiaları yer aldı.

İngiltere’nin ‘Şovalye’ lakaplı sunucusunun hayatını konu alan, ITV kanalında yayınlanan belgeselde Savile'nin birçok kadına tecavüz ettiği öne sürüldü.

Belgeselde yaşadıklarını anlatan kadınlar, Saville tarafından taciz edilip, tecavüze uğradıklarını ifade ederken, bu olayların 1960 yılı ortalarında soyunma odalarında gerçekleştiğini belirtti.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATTILAR

Tecavüze uğradığını iddia eden Cogger, 14 yaşında gerçekleşen tecavüzü ihbar ettiğini ancak yetkililerin olayla ilgili hiçbir adım atmadığını anlattı.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan başka bir kadın ise, 16 yaşında tecavüz sonrası hamile kaldığını söyledi.

‘BBC, OLAYIN ÜZERİNİ ÖRTTÜ’ İDDİASI

O yıllarda devletin resmi yayın kuruluşu BBC’de görev yapan Savile’nin tecavüz vakalarının bilindiği, kanal yetkililerinin ise bu gerçeği sakladığı söyleniyor.

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 14:41

İLGİLİ HABERLER