Spor
  • 1.8.2009 00:02

G.ANTEP HOCASI BATUHAN İÇİN NE DEDİ?..

Gaziantepspor, sezon açılışını yarın Kamil Ocak Stadı'nda yapacak ve akşam saat 21.00'de Diyarbakırspor ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek.

Kırmızı-siyahlılar, Galatasaray maçı hazırlıklarına Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Jose Couceiro yönetiminde başladı. Antrenmana sakat olan İvan De Souza ve Murat Şahin ile Beşiktaş'tan transfer edilen ve omuzundaki sakatlık nedeniyle İstanbul'da tedavi gören Batuhan'ın yanı sıra izinli olan Tevfik Köse ile Julio Cesar Souza katılmadı. Antrenman düz koşunun ardından yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Antrenman sonrası gazetecilerin soruların yanıtlayan teknik direktör Jose Coucerio, halen takım içerisinde bazı sorunların olduğunu ve bunu çözmeye çalıştığını, ancak 14 günlük Hollanda kampının çok olumlu geçtiğini söyledi.

Ekip olarak kendilerini geliştirdiklerini düşündüğünü, hem fiziksel hem de kalite olarak daha iyi seviyeye çıktıklarını vurgulayan Coucerio, ''Ama hala önümüzde çözmemiz gereken problemlerin olduğu da açık'' dedi.

Taraftarlara de mesaj yollayan Teknik direktör Couceiro ''Ben onlardan bizi desteklerken yorulmalarını ve devamlı olarak desteklemelerini istiyorum. Taraftar desteğine çok ihtiyacımız olacak ve çok acı çekeceğimiz maçlar olabilir'' diye konuştu.

Couceiro, Beşiktaş'tan transfer edilen Batuhan'la ilgili bir soruya da, ''Ben onu görmedim, siz gördünüz mü? Bir gelsin, görelim bakalım. Bugün ayın 31'i ama bu futbolcu ortada yok'' karşılığını verdi.

Gaziantepspor'un Beşiktaş'tan transfer ettiği Serdar Kurtuluş ise 14 günlük kamp döneminin gayet iyi geçtiğini belirterek, ''Kampta taktiksel çalıştık, hazırlık maçları oynadık. Sezonun ilk maçında Galatasaray ile karşılaşacağız. Galatasaray bizim için çok önemli bir rakip. Lige iyi bir başlangıç yapmak için bu maçtan puan almak istiyoruz. Galatasaray'ın gücünü biliyoruz. İnşallah iyi başlarız'' dedi.

Erman Özgür de geçen sezon lige Fenerbahçe maçıyla başladıklarını hatırlatarak, ''Bu sezon bizim için geçen sezonki gibi zor olacak. Çok zor bir fikstür bizi bekliyor. Bu sezon 'ilk kiminle karşılaşmak istemezsiniz' diye sorsalar 'Galatasaray' dersiniz. Çünkü Galatasaray iyi bir takım, güçlü, oturmuş bir kadroları var. Çok zor bir startı lehimize çevirmek istiyoruz. Geçen seneki Fenerbahçe maçından bu sezonki Galatasaray maçı çok farklı olacak'' diye konuştu.

Gaziantepspor'un Hacettepe'den transfer ettiği kaleci Recep Bilir de ligi iyi başlamak istediklerini söyledi. Recep Bilir ''Galatasaray maçının hazırlıklarına başladık, inşallah geçen sene olduğu gibi lige iyi bir şekilde başlamak istiyoruz'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:00

İLGİLİ HABERLER