Asayiş
  • 30.5.2006 16:42

GARDROBUN ARKASINDAN SEKS KÖLELERİ ÇIKTI

Yaklaşık iki ay önce İstanbul’da ‘çocuk bakıcılığı’ işinde çalıştırılacakları vaadiyle Moldova’dan getirilen 18 yaşındaki Raisa Acris, 22 yaşındaki Alexandra Samsiuc, 25 yaşındaki Svetlana Tricalici ve 22 yaşındaki İnga Popovicenço Yalova'daki bir otele yerleştirilerek, iddiaya göre fuhuşa zorlandı.

Otel odasındaki gardrop arkasına yaptırılan gizli bir bölümde tutulan ve sadece müşteri geldiğinde odaya alınan kadınlardan Alexandra Samsiuc, geçen hafta ilişkiye girdiği bir müşterisinin banyoya girmesini fırsat bilerek cep telefonundan güvenlik güçlerini aradı. İhbarda bulunan genç kadın, kendilerine zorla fuhuş yaptırıldığını söyledi.

Hemen harekete geçen jandarma ekipleri, Yalova- Bursa yolundaki Soğucak Köyü yakınlarında bulunan Karnaval Otel’i izlemeye aldı. Bir hafta boyunca gözlenen Sezer İlter’e ait otele, dün öğle saatlerinde baskın yapıldı. Oteli didik didik arayan jandarma ekipleri, bir odadaki gardrop arkasından gelen seslerden şüphelendi.

Öne doğru çekilen gardrobun arkasındaki gizli bölmede seks kölesi olarak çalıştırılan Moldovalı kadınlar perişan halde bulundu. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınan kadınlar, Yalova Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi’ne getirildi. Kadınların sınır dışı edilecekleri belirtilirken, adı açıklanmayan otel müdürü ve iki çalışanı gözaltına alındı. Otel sahibi Sezer İlter’in ise arandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

(hürriyet)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:06

İLGİLİ HABERLER