Asayiş
  • 18.8.2009 20:08

GARİPOĞLU AİLESİNE EVDEKİ 700 BİN DOLAR SORULDU

Hayam Garipoğlu dahil üçü Garipoğlu ailesinden, 12 kişi Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifade verdi. İfade veren 12 kişiden 9'u emniyetten ayrılırken, aralarında Hayyam Garipoğlu'nun da bulunduğu 3 kişinin sorgulaması da sona erdi.



Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili şok gelişmeler yaşanıyor. Garipoğlu Ailesi'nden 5 kişinin gözaltına alındığı bilgisini ek olarak aynı aileder 12 kişinin Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifade verdiği bildirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde ifadelerine başvurulan, Cem Garipoğlu'nun halası, kuzenler ve Amcası Hayyam Garipoğlu'nun da aralarında olduğu 12 kişinin işlemleri sürüyor. Polis Cem Garipoğlu'na ulaşmak yakınlarının ifadelerine başvuruldu. Bugün bu kişilerin evlerinde arama yapan polis, burada elde edilen bilgi ve belgelerle ilgili bilgi de alıyor. Ayrıca Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un cinayetin 'olay yerinde 700 bin dolar vardı' iddiası aile bireylerine sorulduğu bildirildi.

İfadelerine başvurulanların isimleri şöyle:

Amcası Hayam Garipoğlu, Ağabeyi Levent Garipoğlu, Kuzeni Fulya Garipoğlu, Kuzeni Fatih Garipoğlu, Dedesi Kazım Garipoğlu, Ninesi Sakine Garipoğlu, Sakine Güleç, Hizmetli Besra Alivan, Eniştesi Selçuk Güleç, Halası Handan Güleç, Fatma Başer, Emine Başer

* Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcılığı'nın talimatıyla ifadeleri alınan 12 kişiden şu ana kadar 10'unun ifadesinin alındıktan sonra serbest bırkıldıkları öğrenildi..

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:41

İLGİLİ HABERLER