Spor
  • 11.7.2019 21:02

Garry Rodrigues'den meraklandıran paylaşım

Rodrigues adım adım Fenerbahçe'ye! Kendisi paylaştı...Galatasaray'da 2 yıl forma giyen Rodrigues, Süper Lig'de 61 maçta 13 gol, 14 asistlik performansla önemli bir iz bırakmıştı.

Yıldız futbolcu daha sonra da 9 milyon Euro bonservis bedeliyle Al İttihad'a transfer olmuştu.

BEKLENEN HAMLE 

Bu sezon transferin hızlı takımı Fenerbahçe ise ezeli rakipteki performansıyla parlayan Rodrigues için resmi hamleyi yaptı.

SON DAKİKA GELİŞMESİ 

Hollanda basınından Rodrigues'le ilgili son dakika açıklaması geldi. Öte yandan yıldız futbolcu akşam saatlerinde sosyal medya hesabından herkesi heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.Fenerbahçe, transferini bitirmek üzere...

TRANSFERİ DUYURDULAR 

Hollanda'dan Voetbal International, Rodrigues'in Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için yolda olduğunu ve önümüzdeki günlerde sağlık kontrolünden geçerek kendini 2 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayacak "kiralık" anlaşmaya imza atacağını yazdı.Hollanda basını bu durumu "çekici" bulduğunu şu sözlerle dile getirdi...

"6 ay önce Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray ile sözleşme altındaydı. Al Ittihad'ın Teknik Direktörü Jose Luis Sierra, Rodrigues'i değil kendi taktiklerine uyan oyuncuları takımda görmek istediğini yönetime bildirdi ve transfere onay verildi."

G.SARAY ADIM ATMAYINCA... 

"Herkes Galatasaray'a dönmesine kesin gözüyle bakıyordu ama sarı-kırmızılı takım bu konuda bir adım atmayınca devreye Fenerbahçe girdi ve işi bitirdi."

Fenerbahçe, Garry Rodrigues’le her konuda anlaşma sağlarken iş kulüplerin anlaşmasına kalmıştı.

ÖDENECEK RAKAM 

Yıldız futbolcuyu 2 yıllığına kiralayacak olan sarı lacivertliler, satın alma durumunda ise 7.5 milyon euro bonservis ücreti ödeyecek.

Başarılı oyuncuya ise yıllık 2.5 milyon euro verilecek.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Garry Rodrigues, Twitter ve Instagram hesaplarından "Hayat sürprizlerle dolu" paylaşımı yaptı.Fenerbahçe Kulübü’nün Rodrigues transferini kısa süre içerisinde açıklaması ve yıldız oyuncunun, Sarı lacivertli takımın Topuk Yaylası’nda yaptığı yeni sezon kamp çalışmalarına katılması bekleniyor.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 11.7.2019 21:09

İLGİLİ HABERLER