Gündem
  • 25.9.2013 12:01

Gazetecileri atlatan Başbakan İETT otobüsüne bindi ve...

Başbakan Erdoğan, dün sabah ayrıldığı İstanbul'a geç saatlerde döndü. Başbakan Erdoğan'ın bugün herhangi bir resmi programı olmadığı belirtildi. Başbakan Erdoğan, saat 11.00'de Üsküdar Kısıklı'daki evinden çıktı. Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisine gitmesi beklenen Erdoğan'ın konvoyu sürpriz bir şekilde Ümraniye istikametine yöneldi. Erdoğan'ın konvoyu Şile otobanı üzerinden TEM otoyoluna çıktı. Konvoy TEM Otoyolu Kavacık ayrımından Beykoz'a doğru ilerledi. Ancak hem koruma polisleri hem de bölgedeki görevli trafik polisleri yolu kesti. Gazetecilerin geçişine izin verilmediği gibi bütün trafik de durduruldu. Yaklaşık 15 dakika boyunca yol açılmadı.

Erdoğan'ın özel bir programı olduğu açıklandı. Erdoğan'ın bu programına giderken makam aracında siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın olması dikkat çekti.

Erdoğan, İETT otobüsüne bindi ve...

Sabah saatlerinde kendisini takip eden gazetecileri atlatan Başbakan Erdoğan, gün boyu İstanbul'daki birçok tarihi mekanı ziyaret etti. Erdoğan, son olarak Beşiktaş'ta bir İETT otobüsünde yolcularla görüştü.

Erdoğan, İstanbul'da gün boyu süren gezi ve incelemelerinin ardından Beşiktaş'ta 28 hatlı İETT otobüsüne binerek yolcularla konuştu.

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:44

İLGİLİ HABERLER