Spor
  • 30.9.2011 17:01

GAZİANTEPSPOR, ABDULLAH ERCAN'A EMANET

ORHAN ÇİÇEK
Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ve Teknik Direktör Abdullah Ercan ile yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Sözleşmenin karşılıklı olarak imzalanmasının ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, "Milli takımlara da büyük hizmetleri olan Abdullah Ercan kardeşimizle 3 yıllık bir anlaşma sağladık. Kendisiyle daha önceden de görüşmüştük. Teknik direktörlük konusunda bakanları, milletvekillerini devreye sokanlar bile oldu. Ancak bizim görüştüğümüz iki isim oldu. En çok üzerinde durduğum Abdullah Ercan'dı. Sağ olsun bizi kırmadılar, teklifimizi kabul ettiler. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Gaziantepspor'un gençlere önem verdiğini kaydeden Kızıl, "Geçmişte günü kurtarmaya yönelik anlayış izlenirken, bugün işini en iyi yapmaya çalışan bir yönetim anlayışını benimsedik. Biz yönetim olarak doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Biz günü kurtarmaya değil, geleceği kurtarmaya çalışıyoruz. Gaziantepspor'u güzel yerlere getirmek istiyoruz. Çünkü hedefimiz bu. Kadromuz, şampiyonluk için mücadele edecek bir kadro. Kadromuzun tamamı, tüm büyük kulüplerin kadrosunda görmek istediği isimlerden oluşuyor. Biz doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Gaziantepspor takımında şehirde yaşayan herkesin hakkı olduğunu ifade eden Kızıl, "Birlik beraberliğimizi koruduğumuz sürece bu sıkıntılı süreci de hep beraber atlatacağız. Devre arasında da duruma bakacağız. Hocamıza sorup, gereken neyse yapacağız" şeklinde konuştu.
Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Ercan da, "Öncelikle Gaziantepspor'da çalışma imkanı sağladıkları için başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Yaş grubu olarak çok genç ve idealist bir teknik ekibiz. Bir şeyleri başaracağımıza inandığımız için buradayız. Arkamızda herhangi bir tereddüt yok. Bir şeyler yapmak için buraya geldik. Yönetime ve oyunculara güveniyoruz. Bu işi birlikte başaracağız. Kalitesi ile ters orantılı bir yerde bulunan Gaziantepspor'u, istenilen yere getirmek için çalışacağız. Aynı zamanda Türk futboluna da bir şeyler kazandırmayı istiyoruz" dedi.
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Ercan, "Başarı sözü veriyorum. Nereye kadar gideceğiz, bunu zaman gösterecek. Ama bu kadroyla çok iş yapacağımıza inanıyorum. Tolunay Hoca, beraber aynı odada kaldığım, saygı duyduğum bir arkadaşım. Onunla da konuştum ve gerekli bilgileri aldım" ifadelerini kullandı.
Ercan, bu hafta konuk edecekleri Beşiktaş karşılaşmasına da değinerek, "Beşiktaş maçını şans olarak değerlendiriyorum. Şampiyonluğa veya yukarılara oynayacaksak Beşiktaş maçını kazanmamız gerek" diye konuştu.
Konuşmaların ardından sözleşme imzalanırken, Gaziantep Taraftarlar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu da yeni teknik direktöre başarı dileğinde bulunarak buket takdim etti. İmza töreni, basına poz verilmesinin ardından sona erdi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:36

İLGİLİ HABERLER