Asayiş
  • 25.7.2012 01:43

Gaziantepspor İsrail takımını mat etti

Avusturya kampını İsrail’in Maccabi Haifa’yi takımı ile yaptığı hazırlık maçı ile sürdüren Gaziantepspor’da moraller yüksek. Maçın 19. dakikasında Cenk, sağ kanattan ceza sahasına derinlemesine girerek kale direğinin dibinden topu filelere göndererek takımını öne geçirdi. Maçın ilk yarısı Gaziantepspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında 85. dakikada Serdar Özbayraktar, Maccabi Haifa’nın file bekçisinden dönen topu iyi takip ederek yaptığı sert şutu filelerle buluştu. Serdar’ın kaydettiği gol skoru belirledi.
Öte yandan kamp çalışmalarını yerinde inceleyen Gaziantepspor Asbaşkanı Ömer Çelik ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Kızıl’da tribünde maçı izledi. Asbaşkan Çelik ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Kızıl oynanan futbol ve oyuncular üzerinde karşılıklı olarak değerlendirmelerde bulundular.
Bu sırada ilk yarıda sakatlanarak oyundan çıkan Cenk Tosun’un kendisini izlemek için Almanya’dan gelen anne babası ve yakınlarıyla hasret giderdi. Önemli bir sakatlığı bulunmayan Cenk’in kulüp doktorunun yapacağı kontrollerin ardından netlik kazanacağı da öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:29

İLGİLİ HABERLER