Gündem
  • 16.11.2019 18:23

Gaziantep'te köy meydanı savaş alanına döndü: 2 ölü 1 yaralı

Gaziantep'te sebze halinde ortak kabzımallık yapan iki amca çocuklarının ortaklıklarını bitirmelerinin ardından şehir merkezinde yaşanan tartışma köye taşındı. Köy meydanında sözlü başlayan kavgada bıçaklar konuştu 2 kordeş öldü amca çocuklarından birisi de ağr yaralandı.

www.memohaber.com haber merkezine gelen son dakika bilgilerine göre, Şehitkamil ilçesine bağlı Karadede köyünde  amca çocukları arasında sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Köy meydanının savaş alanına döndüğü korkunç kavgada Olayında Yunus Emre Görgün (23), Hacı Görgün yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Yunus Emre Görgün ile Hacı Görgün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. D.G.'nin ise tedavisi sürdüğü öğrenildi. 

Olayın duyulmasının ardından Karadede köyüne çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildiler. Güvenlik güçleri olayların büyümemesi için köyün giriş ve çıkışlarını kontrol altına alınırken soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü belirtildi.

 


Davut UÇAR -Habervitrini

Güncellenme Tarihi : 16.11.2019 18:25

İLGİLİ HABERLER