Spor
  • 21.4.2019 22:00

Gecenin olayı! Terim maç bitmeden gitti

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta maçında Galatasaray evinde ağırladığı İstiklal Mobilya Kayserispor'u 3-1 mağlup ederek lider Medipol Başakşehir'i takip etmeyi sürdürdü. Karşılaşmaya ise damga vuran an maçın son bölümünde yaşandı.

Galatasaray'ın devre arasında 10 milyon Euro bonservis ücretiyle transfer ettiği Mbaye Diagne, maçta biri penaltıdan 2 gol atarak 3 puana katkıda bulundu.

Senegalli oyuncu Galatasaray'daki gol sayısını da 8 yaptı. 27 yaşındaki yaşındaki futbolcu, Galatasaray'daki gollerinin 5'ini penaltıdan kaydetti.

Mbaye Diagne, sezonun ilk yarısında forma giydiği Kasımpaşa'da çıktığı 17 lig maçında 20 kez fileleri havalandırmıştı.

Öte yandan teknik direktör Terim başta olmak üzere herkes çıldırtan bir pozisyon vardı.

Türk Telekom Stadyumu'nda 90+3. dakikada ceza sahasında topla buluşan Diagne bencilce davranıp şut çekti ve üstten auta çıktı.

Müsait pozisyondaki takım arkadaşlarına vermeyip kaçırdığı gol sonrası Fatih Terim'in direkt soyunma odasına gitmesi çekti.

Diagne'nin mücadelenin son dakikasında yaptığı bencillik, genel bir tepkiye de neden oldu. Terim mücadelenin son 2 dakikasında kulübede bulunmadı.

"CİDDİYETTEN UZAK"
Maçın sonunda sinirlenmesine ilişkin olarak Terim, "Diagne'yle bir alakası yok, geneldi. Çok da az kalmıştı. Kızdım ama Diagne'ye değil, herkese. Çok da kızmamam lazım ama ciddiyetten uzaklaştıkları zaman hoşlanmıyorum.".

Güncellenme Tarihi : 21.4.2019 22:02

İLGİLİ HABERLER