Spor
  • 17.7.2021 10:06

Gedson Fernandes ilk hazırlık maçında döktürdü

 Galatasaray’ın beklediği Gedson Fernandes hazırlık maçında tam not aldı! “Sahanın en iyisiydi…”

ABONE OL

Son dakika haberi... Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında kiraladığı ve büyük verim aldığı Gedson Fernandes, sezon sonuyla birlikte Benfica'ya geri dönmüştü. Portekizli genç oyuncuyu yeniden kiralamak için çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, Benfica kulübünün yaşadığı yönetimsel kriz nedeniyle transferi sonlandıramadı. Öte yandan Gedson Fernandes, Benfica'nın yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında yaptığı hazırlık maçında sahada kendine yer buldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika... Galatasaray'da Fatih Terim ve Rui Costa ilişkileri sayesinde geçen sezonun devre arasında kiralanan Gedson Fernandes, Süper Lig'in ikinci yarısında oynadığı futbolla sarı-kırmızılı taraftarı ve teknik heyeti büyülemişti. Genç yaşında büyük potansiyele sahip olan Portekizli oyuncu, kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Benfica'ya geri döndü.

Gedson Fernandes'i yeniden kadrosuna katmak için çalışmalarına devam eden Galatasaray, Benfica'nın yaşadığı yönetimsel kriz nedeniyle transferde aşama kaydedemiyor.

Daha önce bitme noktasına gelen transfer, Benfica başkanının görevden alınması nedeniyle şu an için durma noktasına geldi.

Büyükşen cinayetinin perde arkası ortaya çıktı!

Türkiye tek yürek oldu meydanları doldurdu

"Şeyma'dan ayrılmayı isteyen bendim"

Sezonun ilk çalımı! G.Saray anlaştı derken F.Bahçe...

Son dakika: 16 Temmuz koronavirüs tablosu açıklandı! İşte Kovid-19 hasta, vaka ve vefat sayılarında son durum

Yönetimin 21 Temmuz'da PSV ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ön elemesi maçına yetiştirmeye çalıştığı Gedson Fernandes, Benfica'da takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Bu sezon taraftarın ve teknik heyetin en çok beklediği transfer olan Portekizli genç yıldız, Benfica'nın yeni sezon hazırlıkları kapsamında Portekiz 2. Ligi'nden Casa Pia ile oynadığı maçta görev aldı.

İkinci 45 dakikada oyuna dahil olan Gedson Fernandes, hem teknik heyeti hem de taraftarı memnun eden bir performans sergiledi.

Maçı takip eden Portekizli taraftarlar, Gedson için sahanın en iyisiydi yorumlarından bulunurken, gelecek sezon takımda kalması gerektiğini savundu.

Gedson Fernandes için yapılan bazı yorumlar şöyle...

"İkinci yarıya dair en iyi şey Gedson'a sahip olmak."

"İkinci yarı takım zayıftı ancak Gedson iyi oynadı. Kadroda bir yeri hak ediyor."

"Gedson Fernandes takımda kalmalı."

"Gedson, Benfica'nın en iyilerinden birisiydi."

"Gedson'un oyunu harikaydı. Şans verilmesi gerekiyor."

Bu aşamaya kadar transfer görüşmelerini olumlu şekilde ilerleten Galatasaray, Benfica'nın istediği yüksek bedelli zorunlu satın alma opsiyonunu düşürmeye çalışıyor.

 

Galatasaray formasıyla 17 maçta 1400 dakika süre bulan Gedson, 3 asist katkısı sunmuştu. Portekizli oyuncunun Türkiye Kupası'nda da 1 golü bulunuyor.

BENFİCA'NIN PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Benfica Kulübü'nün sosyal medyadaki İngilizce hesabı, Gedson Fernandes'in fotoğrafını paylaşarak, "Anlaşmaya ihtiyacımız var, biliyorsunuz." yorumunu yaptı.

Güncellenme Tarihi : 17.7.2021 10:15

İLGİLİ HABERLER