Spor
  • 22.7.2021 10:29

Gedson Fernandes'ten Beşiktaş'a Galatasaray resti!

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık oynayan Gedson Fernandes'in, yeniden Sarı-Kırmızılı formayı giymek istediği, menajeriyle yaptığı görüşmede kendisine başka teklif getirmemesini söylediği öğrenildi. Kulüplerin pazarlığı ise devam ediyor.

Benfica'nın 22 yaşındaki yıldızı Gedson Fernandes, yeniden Galatasaray forması giymek için sabırsızlanıyor. Sosyal medya hesabından devamlı olarak Galatasaray'la ilgili paylaşımları beğenen, takım arkadaşlarına ve taraftarlara mesaj gönderen genç yetenek, artık kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

MENAJERİYLE GÖRÜŞTÜ: TEKLİF GETİRME

Fanatik'in haberine göre Türkiye'den başta Beşiktaş olmak üzere teklifler alan Gedson'un, menajeriyle yaptığı son görüşmede, kendisine başka teklif getirmemesini istediği öğrenildi. Galatasaray'daki kiralık sözleşmesi sona erince Benfica'ya geri dönen Gedson'un, hazırlık maçlarındaki performansı ise Portekiz kulübü tarafından beğenilmedi.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Benfica'nın kulüp yönetiminde yaşanan kriz sebebiyle transfer rötar yapsa da Galatasaraylı yetkililer, sportif direktör Rui Costa ile görüşmeleri sürdürüyor. Pazarlıkların sonlanması için çok küçük pürüzler kaldığı, Portekiz kulübündeki yönetim krizinin çözülmesiyle, Gedson'un da Galatasaray'a imza atacağı ifade ediliyor.

Güncellenme Tarihi : 22.7.2021 11:10

İLGİLİ HABERLER