Gündem
  • 28.5.2006 19:59

GELİN-DAMATA HIRSIZ ŞOKU...

DURAN FİDAN
ADANA  - Adana'da evlilik günü, düğün fotoğraflarını çektirmek için stüdyoya giden çiftin aracı hırsızlar tarafından soyuldu.


Edinilen bilgiye göre, Adana'da bugün akşam saatlerinde 01 GG 649 plakalı gelin arabası ile Atatürk Caddesi Sular Mevkii'ndeki bir fotoğraf stüdyosuna gelen Gökhan-Hatice Karataş çiftinin, işyerine girmesinden hemen sonra kimliği belirsiz kişi ya da şişiler, aracın sağ ön kapı camını kırarak, koltuk üzerinde içinde 2 adet cep telefonu, 2 adet fotoğraf makinası ile bir miktar altın ve para bulunan 3 ayrı çantayı alarak kayıplara karıştı.

Olayı gören komşu apartmandaki vatandaşın, stüdyoya telefon açması üzerine dışarı çıkan çift ile yakınları, aracın halini görünce şok yaşadı. Araçta eşyaları bulunan çift ve yakınları, gözyaşlarını tutamazken, olay yerine çağrılan polis ekipleri, araçtan parmak izi aldı. Polisler, olayın mağduru çifte, "Sizi karakola almamız lazım, ama bugün müsait değilsiniz, yarın sabah gelin. Size mutluluklar dileriz" ifadelerini kullandı.


Düğün günü takıları çalınan Gökhan-Hatice Karataş çifti ise, "En mutlu günümüzde Adana'nın en işlek yerinde, güpegündüz yaşadığımız bu olay bizi çok üzdü. Keşke bunları yaşamasaydık. Ama her şeye rağmen böyle bir olay da, bizim mutluluğumuzu bozamaz" diye konuştu.


Karataş çifti ile yakınları, stüdyodaki fotoğraf çekimlerini tamamladıktan sonra camı kırık damat aracına binerek düğün salonunun yolunu tuttu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:09

İLGİLİ HABERLER