Asayiş
  • 25.4.2021 23:09

Gelinini yatakta dostuyla basan kayınpederi ikisini de öldürdü

Afyonkarahisar'da bir kişi, gelini ile birlikte başka birini tabancayla öldürdü. Şahısın cinayeti, ikisini yatakta yakaladığı için işlediği ileri sürüldü.

AA’nın haberine göre, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Çiğiltepe köyünde yaşayan N.G. (68), gece saatlerinde jandarmayı arayarak gelini ve yatak odasında birlikte yakaladığı kişiyi tabancayla öldürdüğünü bildirdi.

YASAK AŞKI YATAKTA BASTI! Son dakika: Yasak aşk yaşayan gelinini yakaladığı adamla öldürdü - Haberler

Eve gelen ekipler, N.G'nin gelini F.G. (34) ile K.Ç'nin (51) yatak odasındaki cansız bedeniyle karşılaştı.

OLAY YERİNDE HAYATLARINI KAYBETTİLER

DHA'da yer alan habere göre ihbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Filiz G. ve Kamil Ç.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

KAYINPEDER GÖZALTINA ALINDI

Nurettin G. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Yapılan incelemenin ardından Filiz G. ve Kamil Ç.'nin cenazeleri Afyonkarahisar Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Nurettin G.’nin jandarmadaki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Nurettin G., karakoldaki sorgusunun ardından Sandıklı Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Hastaneye getirilirken kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Çekme, adaleti mi sağlayacaksın" diyen Nurettin G., daha sonra jandarma eşliğinde adliyeye götürüldü.

 

Nurettin G., tarafından geliniyle birlikte öldürülen Kamil Ç.

"ADALETİ Mİ SAVUNACAKSINIZ BANA"

Burada da gazetecilere tepki gösteren Nurettin G., "Ne yapabileceksiniz. Çekme. Adaleti mi savunacaksınız bana" diye bağırdı. Nurettin G.'nin adliyedeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Eşinin çalışmak için İstanbul'a gittiği öğrenilen F.G. ile K.Ç'nin cesetleri yapılan incelemenin ardından otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Güncellenme Tarihi : 26.4.2021 02:02

İLGİLİ HABERLER