Spor
  • 2.7.2009 00:00

GENÇ ASLANLAR TAT VERMEDİ...

Galatasaray ilk hazırlık maçında Almanya 4. Lig takımlarından Kleve ile 2-2 berabere kaldı. Rijkaard'ın gençlere şans tanıdığı maçta sarı kırmızılılar 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı. Galatasaray'ın gollerini Erhan ve Aydın, Alman ekibinin gollerini ise Denhen ve Mahr attı. Mücadeleyi yaklaşık 2.000 kadar gurbetçi izledi.

Galatasaray maça Emirhan, Emre Güngör, Servet, Serkan Kurtuluş, Volkan, Emre Çolak, Aydın, Barış, Mehmet Güven, Yaser, Erhan on biri ile çıktı. 4-3-3 oynayan sarı kırmızılılarda defansın sağında Serkan Kurtuluş, solunda Volkan Yaman görev yaparken stoperlerde Servet ve Emre Güngör mücadele etti. Orta sahada Emre Çolak, Barış Özbek ve Mehmet Güven yeralırken; ileri üçlünün sağında Aydın, solunda Yaser, ortalarında ise Erhan Şentürk oynadı.

Galatasaray maça iyi başladı. 5. dakikada Aydın sağ kanatta topla buluştuktan sonra ceza sahası içindeki Erhan'a pasını çıkarttı. Erhan düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0

18. dakikada ise ilk golün pasını veren Aydın, bu kez Yaser'in pasıyla buluştu. Genç oyuncu, kalecinin üstünden topu ağlarla buluşturdu: 2-0

Ardın toparlanan Kleve, 30. dakikada Denhen'in ve 37. dakikada penaltıdan Mahr'ın golleriyle beraberliği yakaladı.

Galatasaray ikinci yarıda ise Fırat, Uğur Uçar, Mehmet Güven, Murat Akça, Emrah, Alparslan, Mustafa Sarp, Caner, Serdar, Özgürcan, Cem Sultan'dan oluşan 11 ile mücadele etti. İkinci yarıda iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince maç 2-2 sona erdi.

Nasıl oynadılar?
Emre Çolak
Genç futbolcu ilk yarıda oynadı. İki ayağını da çok iyi kullanıyor. Bire birde adam geçişleri süperdi. 45 dakikalık ilk bölümde en çok göze batan Galatasaraylı oldu.

Erhan Şentürk
Takımının ilk golünü attı. Futbol stili itibariyle Tanju Çolak'a çok benziyor. Fizik olarak bir forveti andırmasa da özellikle son vuruşlardaki etkinliği mükemmele yakın.

Aydın Yılmaz
Geçen sezona göre kendine daha fazla özgüven gelmiş. Ofansif ve defansif anlamda başarılıydı. Bir de güzel gol atarak bu sezon daha iyi olacağı müjdesini verdi.

Mustafa Sarp
Karşılaşmanın ikinci yarısında forma giydi. Çok akıllı ve tekniği yüksek bir futbol ortaya koydu. Ön liberoda görev yapan Mustafa Sarp yeni sezonda ilk 11'i çok zorlar.

Uğur Uçar
Yeni yeni toparlanan genç futbolcu ikinci yarıda defansın sağında görev yaptı. Sağ kanattan hücuma çıkışları etkiliydi. Ancak Uğur'un biraz daha zamana ihtiyacı var.

Serdar Eyilik
İkinci yarı sol kanatta görev yaptı. Ayaklarına çok hakim. Adam geçişleri mükemmel. Takımda kalabilmek için biraz daha pişmeli.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:33

İLGİLİ HABERLER