Asayiş
  • 4.10.2008 12:07

GENÇ KIZ BABASINI ÖLDÜRDÜ

MERSİN - Mersin'de bir genç kız, kendisine ve kardeşlerine eziyet ettiğini ileri sürdüğü babasını bıçaklayarak öldürdü.
Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 01.30 sıralarında Turgutreis Mahallesi 4149 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, eşinden ayrıldıktan sonra 5 çocuğu ile birlikte yaşayan Mehmet Çatak (49), gece alkollü olarak geldiği evde, uykudaki çocuklarını uyandırarak sebepsiz yere dövmeye başladı. Elindeki makasla çocuklarının saçını kesmek isteyen alkollü babaya büyük kızı 18 yaşındaki B.Ç. karşı koydu. Çıkan tartışma sonrası öfkesine hakim olamayan B.Ç., mutfaktan aldığı bıçakla babasını bıçakladı. Vucuduna
aldığı birçok bıçak darbesi ile ağır yaralanan Mehmet Çatak, komşuları tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti. Cinayet şüphelisi kızı B.Ç. ise elindeki bıçakla odaya kapanarak bir süre teslim olmamak için polise direndi. Genç kız, daha sonra ikna edilerek polis tarafından gözaltına alındı.
B.Ç., polisteki ifadesinde babasının sürekli olarak kendisini ve kardeşlerini döverek eziyet ettiğini ve saçlarını kestiğini söyledi. Emniyet yetkilileri olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:45

İLGİLİ HABERLER